Escape Room

Escape room til virksomheder

Escape room, escape game, murder mystery! Vi mennesker har alle en naturlig og nysgerrig tilgang til gerne at ville finde løsninger på problemstillinger. Den viden kan bruges, når der skal vælges teambuilding. Alle vores setups er designet til firmaer og virksomheder. Derfor er vores escape room til virksomheder også et godt og sikkert valg når der skal vælges teambuilding til kollegaerne.

Efter ønske
Underholdning
Samarbejdsøvelse
Læring
Krimi
Virtuel
Customized solution

Fandt du ikke det du søgte?

Antal efter ønske
Varighed efter ønske
Udviklet til jer
Fysisk on location
Underholdning
Krimi
Vi kommer til jer
The Bank Job

Kan du og kollegaerne opklare et bankrøveri?

4 - 1.000 deltagere
1,5 - 2 timer efter ønske
Populær

Hvad skal jeg vælge?

Escape room med krimi som tema. Vi medbringer alt og kommer til jer – uanset hvor I er, og hvor mange I er. Det kan være i Odense, Aarhus, København, Aalborg eller et femte sted. Her kan alle uanset jeres deltagerantal spille med på samme tid i samme spil. Det øger teamånden og den fælles referencereamme, så alle får den samme gode fællesoplevelse på samme tid.

Alle vores escape games er designet til virksomheder – og både sværhedsgraden og kvaliteten er høj. Vores escape games tager derfor hensyn til, at alle deltagere uanset baggrund føler sig engageret og ikke fremstår i en udsat position. Det gør at alle fra jeres organisation kan være med – uanset alder, køn og fysisk formåen. Vi gør det meget let for dig. Uanset hvor i landet I er, og uanset om I er i egne lokaler eller på en lokation så kommer vi til jer. Vi medbringer alt der skal bruges når I vælger et escape room fra os – vi står for alt, fra det øjeblik vi overrasker jer, til sagen er opklaret.

Teambuilding og samarbejde på en anderledes måde

Fælles, uanset valget af escape room, er at du og dine kollegaer pludselig befinder jer i opklaringen af en kompliceret kriminalsag. Vores escape rooms er sjove og spændende mysterier, der udfordrer og underholder jer, men samtidig sætter jeres forskellige kompetencer i spil, således I opnår samarbejde og teambuilding på en anderledes måde.

Skal vi i stedet underholde jer virtuelt eller hybrid – enten fordi jeres budget skal holdes nede eller fordi I måske har udenlandske kollegaer, der skal deltage i samme fælles oplevelse, så mødes vi i vores online escape room. På samme måde som i de fysiske escape rooms, har vi en aktiv rolle, og er med jer hele vejen, således alle deltagere kommer godt i gennem det valgte escape game fra start til slut.

Forslag til program / udbytte

Tekst er på vej...

Kundeudtalelser

Over 4.500+ glade virksomheder.

Tusindvis af virksomheder har givet god feedback efter vores arrangementer.

Endnu engang tak for et fantastisk arrangement – har kun fået kæmpe positiv feedback og alle syntes det var fantastisk og 110% gennemført.

Coop Teknologi

Marianne Flindt, HR-koordinator

Det blev fremhævet, at du gennemførte det virkeligt godt på engelsk og fremstod med stor autoritet, så fra det øjeblik du gik ind i rummet fik du alle med. Spillet var sjovt og tilpas udfordrende og vi fik belyst nogen virkelig gode ting ift. vores samarbejde – dem fik vi indarbejdet i vores fælles retningslinjer for hvordan vi skal samarbejde fremadrettet i teamet. Jeg vi også fremhæve at din tilstedeværelse/facilitering var rigtig god – du var tilstede/blandede dig i det helt rigtige omfang – hverken for meget eller for lidt. Der er blevet snakket meget om vores spil på kontoret i dag og jeg er sikker på, at der er mange Grundfos kollegaer der gerne vil have været med.

Grundfos

Marie Kloppenborg Jensen, Senior Manager

Det var en stor succes og dine 3 kolleger gjorde det supergodt! Det var godt tilrettelagt og folk var meget begejstrede…

Danfoss A/S

Iben Gjedsted Christensen, HR Partner

Tusind tak for en fantastisk fredag – vi har i dén grad haft det sjovt, og var godt udmattede 😉 Synes det er super fedt, at I tog billeder i løbet af eventet, da ingen af os andre havde tid til det. Fed energi I havde, og kæmpe ros til jer 😊

HOFOR A/S

Helena Stefok, Kunderådgiver

Tusind tak for et virkelig godt arrangement i fredags. Samtlige deltagere synes det var sjovt, spændende, professionelt og meget underholdende – mig selv inklusiv. Det vil jeg varmt anbefale til andre. NB: Flotte betjente I har ansat 🙂 Det blev der joket en del med i løbet af aftenen.

Bjarne Egedesø A/S

Lone Højgaard

Vi siger tak for en rigtig god eftermiddag, som blev afviklet super professionelt af jer. Tusinde tak for det.

Erhvervsstyrelsen

Bettina Maj Abramowitz Rothe, Chefkonsulent

Synes konceptet var helt fantastisk – vi lærte en del i både quizzen, aktiviteterne og samarbejdet i grupperne. Boldene til pointtællingerne var også geniale. Har kun hørt positive bemærkninger fra mine kollegaer 🙂

Novo Nordisk

Dorte Nørgaard-Pedersen, Senior Lab Tech

Arrangementet og jeres facilitatorer har fået mange roser i dag, så tak for en virkelig god oplevelse. Især Peter havde en fantastisk indlevelse, der virkelig engagerede alle og skabte en god stemning. Jeg vil helt klart anbefale jer hvis andre mangler noget til et event. Så endnu en gang tak, og rigtig god weekend.

LBN MEDICAL, Denmark

Rikke Rahbek Dorset, Head of People & Performance

Vi kommer til jer - eller afvikler virtuelt

Vi hedder Lykke & Co. A/S og har mere end 15 års erfaring i at lave B-B arrangementer. Vi laver årligt mere end 700 arrangementer for firmaer.

Vi tilbyder både spil, hvor vi kommer til jer "on location" eller I kan vælge spil, der gennemføres virtuelt (eller hybridt). Alle spil kan fungere både som ren og skær sjov underholdning - eller som et mere seriøst indslag til jeres arrangementet.

Uanset valg leverer vi involverende underholdning, der styrker relationerne blandt dine kollegaer og skaber en fælles referenceramme om en god oplevelse.

Uanset hvor langt du er i overvejelserne, er du altid velkommen til at give os et kald på +45 70 22 71 12 - og få en uforpligtende snak om jeres arrangement.

Få et uforpligtende tilbud og professionel vejledning.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Inden for åbningstiden, svarer vi normalvis hurtigt.

Mange tak! Du hører snart fra os.
Oops! Something went wrong while submitting the form.