Firmaarrangement

Anderledes aktivitet til jeres næste firmaarrangement

Uanset om jeres firmaarrangement består af en dag med masser af faglige indlæg eller masser af sjov og ballade har vi spil der kan bruges til enten at understøtte eller afveksle.

Måske trænger du og dine kollegaer til at komme på benene hvis I har siddet ned hele dagen og lære hinanden bedre at kende – og på en helt anden måde end til dagligt. Det kan også være at til jeres firmaarrangement er der behov for et spil med fokus på samarbejde og mere seriøs underholdning.

Vi tilbyder forskellige typer af spil som er velegnet til firmaarrangementer. Spillene opfylder forskellige behov og formål – og vi har helt sikkert også et spil, der passer til jeres firmaarrangement.

Efter ønske
Underholdning
Samarbejdsøvelse
Læring
Krimi
Virtuel
Customized solution

Fandt du ikke det du søgte?

Antal efter ønske
Varighed efter ønske
Udviklet til jer
Fysisk on location
Underholdning
Krimi
Vi kommer til jer
The Bank Job

Kan du og kollegaerne opklare et bankrøveri?

4 - 1.000 deltagere
1,5 - 2 timer efter ønske
Populær

Hvad skal jeg vælge?

Når der vælges aktivitet til jeres firmaarrangement er det en rigtig god idé at tillægge formål og tidspunkt på dagen stor betydning, så I får et fint flow i jeres firmaarrangement. Vi hjælper selvfølgelig med at vælge det rigtige spil, så vi er sikre på I får det spil, der passer bedst til jeres firmaarrangement.

Er formålet med aktiviteten underholdning og skal I mødes fysisk anbefaler vi normalvis spillene Drabsafdelingen, The Bank Job og Backpack Builders. Er formålet med aktiviteten samarbejde og mere lærende teambuilding anbefaler vi normalvis spillene Assistancemelding Drab, DILEMMA, Verdensmål på spil og Inventor Lab

Inventor Lab,  Verdensmål på spil, DILEMMA og Assistancemelding Drab egner sig bedst i dagstimerne. Backpack Builders, Drabsafdelingen og The Bank Job og er velegnet både i dagstimerne og om aftenen.

Skal I mødes virtuelt og hvor formålet primært af underholdende karakter så anbefaler vi at gå med The Vault, The Game Show eller Operation Desert Survivors. Shadow Hotel og Flight #CB702 har en god balance mellem underholdning og det lærende element omkring samarbejde og kommunikation. Hvor DILEMMA og Global Goals Challenge har et både fagligt og lærende aspekt – sidstnævnte omkring verdensmålene.

Forslag til program / udbytte

Tekst er på vej...

Kundeudtalelser

Over 4.500+ glade virksomheder.

Tusindvis af virksomheder har givet god feedback efter vores arrangementer.

Endnu engang tak for et fantastisk arrangement – har kun fået kæmpe positiv feedback og alle syntes det var fantastisk og 110% gennemført.

Coop Teknologi

Marianne Flindt, HR-koordinator

Det blev fremhævet, at du gennemførte det virkeligt godt på engelsk og fremstod med stor autoritet, så fra det øjeblik du gik ind i rummet fik du alle med. Spillet var sjovt og tilpas udfordrende og vi fik belyst nogen virkelig gode ting ift. vores samarbejde – dem fik vi indarbejdet i vores fælles retningslinjer for hvordan vi skal samarbejde fremadrettet i teamet. Jeg vi også fremhæve at din tilstedeværelse/facilitering var rigtig god – du var tilstede/blandede dig i det helt rigtige omfang – hverken for meget eller for lidt. Der er blevet snakket meget om vores spil på kontoret i dag og jeg er sikker på, at der er mange Grundfos kollegaer der gerne vil have været med.

Grundfos

Marie Kloppenborg Jensen, Senior Manager

Det var en stor succes og dine 3 kolleger gjorde det supergodt! Det var godt tilrettelagt og folk var meget begejstrede…

Danfoss A/S

Iben Gjedsted Christensen, HR Partner

Tusind tak for en fantastisk fredag – vi har i dén grad haft det sjovt, og var godt udmattede 😉 Synes det er super fedt, at I tog billeder i løbet af eventet, da ingen af os andre havde tid til det. Fed energi I havde, og kæmpe ros til jer 😊

HOFOR A/S

Helena Stefok, Kunderådgiver

Tusind tak for et virkelig godt arrangement i fredags. Samtlige deltagere synes det var sjovt, spændende, professionelt og meget underholdende – mig selv inklusiv. Det vil jeg varmt anbefale til andre. NB: Flotte betjente I har ansat 🙂 Det blev der joket en del med i løbet af aftenen.

Bjarne Egedesø A/S

Lone Højgaard

Vi siger tak for en rigtig god eftermiddag, som blev afviklet super professionelt af jer. Tusinde tak for det.

Erhvervsstyrelsen

Bettina Maj Abramowitz Rothe, Chefkonsulent

Synes konceptet var helt fantastisk – vi lærte en del i både quizzen, aktiviteterne og samarbejdet i grupperne. Boldene til pointtællingerne var også geniale. Har kun hørt positive bemærkninger fra mine kollegaer 🙂

Novo Nordisk

Dorte Nørgaard-Pedersen, Senior Lab Tech

Arrangementet og jeres facilitatorer har fået mange roser i dag, så tak for en virkelig god oplevelse. Især Peter havde en fantastisk indlevelse, der virkelig engagerede alle og skabte en god stemning. Jeg vil helt klart anbefale jer hvis andre mangler noget til et event. Så endnu en gang tak, og rigtig god weekend.

LBN MEDICAL, Denmark

Rikke Rahbek Dorset, Head of People & Performance

Vi kommer til jer - eller afvikler virtuelt

Vi hedder Lykke & Co. A/S og har mere end 15 års erfaring i at lave B-B arrangementer. Vi laver årligt mere end 700 arrangementer for firmaer.

Vi tilbyder både spil, hvor vi kommer til jer "on location" eller I kan vælge spil, der gennemføres virtuelt (eller hybridt). Alle spil kan fungere både som ren og skær sjov underholdning - eller som et mere seriøst indslag til jeres arrangementet.

Uanset valg leverer vi involverende underholdning, der styrker relationerne blandt dine kollegaer og skaber en fælles referenceramme om en god oplevelse.

Uanset hvor langt du er i overvejelserne, er du altid velkommen til at give os et kald på +45 70 22 71 12 - og få en uforpligtende snak om jeres arrangement.

Få et uforpligtende tilbud og professionel vejledning.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Inden for åbningstiden, svarer vi normalvis hurtigt.

Mange tak! Du hører snart fra os.
Oops! Something went wrong while submitting the form.