ICEBREAKERS FOR TEAMS & ARBEJDSPLADSER

Styrk relationerne med en icebreaker

En god icebreaker kan være en sjov og effektiv måde at bryde isen på og skabe en mere afslappet atmosfære i et team eller på en arbejdsplads.

Det kan være nyttigt for nye teams, der skal lære hinanden at kende, eller for etablerede teams, der har brug for et pusterum og en god mulighed for at styrke relationerne.

Hvad er en icebreaker?
En icebreaker er en kort og sjov aktivitet, der kan bruges til at:

  • Introducere teammedlemmer til hinanden
  • Skabe en afslappet og uformel atmosfære
  • Bryde isen og fremme kommunikation
  • Styrke teamets relationer
  • Øge kendskabet til hinanden


Vi har forskellige muligheder afhængig af hvad hvilket formål aktiviteten skal understøtte. Skal det f.eks. være en let forståelig aktivitet, som lægger op til næste punkt på agendaen, kan det være Laser Lerdueskydning, Bueskydning eller en kortere varighed med spillet ICEBREAKERS.

Skal selve aktiviteten være omdrejningpunktet og fylde mere på agendaen, så er spillene ICEBREAKERS og DILEMMA virkelig gode valg. Begge er dialogspil og hvor ICEBREAKERS går tæt på - og bag om deltagerne, så går DILEMMA tæt på deltagerne i tæt relation til jeres virksomhed og virksomhedens værdier.

Arbejder I remote og er I deltagere fra flere steder i landet eller verden er det oplagt med Flight #CB702, The Game Show eller ICEBREAKERS (virtuelt).

Uanset hvilken icebreaker-aktivitet der vælges, er målet at skabe en positiv og inkluderende atmosfære, der fremmer følelsen af samhørighed og teamwork blandt deltagerne.

Icebreaker
+4.800 arrangementer afholdt