Virtuel Teambuilding til virksomheder

Virtuel teambuilding til virksomheder Online eller hybrid!

Virtuel teambuilding egner sig godt til et team eller en virksomhed der arbejder virtuelt eller ikke har mulighed for at mødes fysisk. Uanset om det skyldes Corona, anden sygdom, hjemmearbejde, I er et globalt team eller en international virksomhed – eller nogle helt andre omstændigheder, der gør kollegaerne ikke kan mødes fysisk, er der mulighed for at afvikle flere af vores spil virtuelt i vores online møderum. Alt foregår LIVE og vi er med fra start til slut.

Efter ønske
Underholdning
Samarbejdsøvelse
Læring
Krimi
Virtuel
Customized solution

Fandt du ikke det du søgte?

Antal efter ønske
Varighed efter ønske
Udviklet til jer

Hvad skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige både underholdende og lærende spil til virtuelt samarbejde for globale teams og internationale virksomheder.

Spillene Shadow Hotel og Flight #CB702 er sjove og underholdende spil, hvor deltagerne skal hjælpe betjenten med at opklare komplicerede kriminalsager ved hjælp af nogle spor. Spil der tvinger deltagerne til dialog og til at arbejde godt sammen for at kunne klare efterforskningen. Ønskes der mere fokus på det visuelle og underholdende anbefaler vi krimispillet The Vault.

Operation Desert Survivors er en sjov og strategisk samarbejdsøvelse, hvor holdene skal kæmpe for egen overlevelse. Men med omtanke for de andre hold – bliver holdene for grådige, så fejler missionen for alle. Så ingen kan vinde uden at samarbejde.

The Game Show

er et sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden.

Reglerne er simple og det varer derfor ikke længe, inden selve konkurrencen kan skydes i gang. Værten er til stede under hele forløbet – og faciliterer quizzen i højt tempo fra start til slut.

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene. I Global Goals Challenge bliver du og kollegaerne klogere på verdensmålene, samtidigt med I skal generere handlingsforslag, der kan bidrage til at indfri verdensmålene i jeres virksomhed. Gør tanke til handling – og kom i gang med verdensmålene! Spillet kan bruges uanset om dét med verdensmålene er nyt for jer eller om I i forvejen har fokus på disse.

Træn arbejdspladsens kultur og gør alle til stærke kulturbærere.

DILEMMA

giver forståelse for hinandens synspunkter, og hvorfor andre måske agerer anderledes end en selv. Dette spil bevæger sig over i mere (pro)aktiv læring, hvor tanke gøres til handling på en underholdende måde.

Forslag til program / udbytte

Tekst på vej

Kundeudtalelser

Over 4.500+ glade virksomheder.

Tusindvis af virksomheder har givet god feedback efter vores arrangementer.

Endnu engang tak for et fantastisk arrangement – har kun fået kæmpe positiv feedback og alle syntes det var fantastisk og 110% gennemført.

Coop Teknologi

Marianne Flindt, HR-koordinator

Det blev fremhævet, at du gennemførte det virkeligt godt på engelsk og fremstod med stor autoritet, så fra det øjeblik du gik ind i rummet fik du alle med. Spillet var sjovt og tilpas udfordrende og vi fik belyst nogen virkelig gode ting ift. vores samarbejde – dem fik vi indarbejdet i vores fælles retningslinjer for hvordan vi skal samarbejde fremadrettet i teamet. Jeg vi også fremhæve at din tilstedeværelse/facilitering var rigtig god – du var tilstede/blandede dig i det helt rigtige omfang – hverken for meget eller for lidt. Der er blevet snakket meget om vores spil på kontoret i dag og jeg er sikker på, at der er mange Grundfos kollegaer der gerne vil have været med.

Grundfos

Marie Kloppenborg Jensen, Senior Manager

Det var en stor succes og dine 3 kolleger gjorde det supergodt! Det var godt tilrettelagt og folk var meget begejstrede…

Danfoss A/S

Iben Gjedsted Christensen, HR Partner

Tusind tak for en fantastisk fredag – vi har i dén grad haft det sjovt, og var godt udmattede 😉 Synes det er super fedt, at I tog billeder i løbet af eventet, da ingen af os andre havde tid til det. Fed energi I havde, og kæmpe ros til jer 😊

HOFOR A/S

Helena Stefok, Kunderådgiver

Tusind tak for et virkelig godt arrangement i fredags. Samtlige deltagere synes det var sjovt, spændende, professionelt og meget underholdende – mig selv inklusiv. Det vil jeg varmt anbefale til andre. NB: Flotte betjente I har ansat 🙂 Det blev der joket en del med i løbet af aftenen.

Bjarne Egedesø A/S

Lone Højgaard

Vi siger tak for en rigtig god eftermiddag, som blev afviklet super professionelt af jer. Tusinde tak for det.

Erhvervsstyrelsen

Bettina Maj Abramowitz Rothe, Chefkonsulent

Synes konceptet var helt fantastisk – vi lærte en del i både quizzen, aktiviteterne og samarbejdet i grupperne. Boldene til pointtællingerne var også geniale. Har kun hørt positive bemærkninger fra mine kollegaer 🙂

Novo Nordisk

Dorte Nørgaard-Pedersen, Senior Lab Tech

Arrangementet og jeres facilitatorer har fået mange roser i dag, så tak for en virkelig god oplevelse. Især Peter havde en fantastisk indlevelse, der virkelig engagerede alle og skabte en god stemning. Jeg vil helt klart anbefale jer hvis andre mangler noget til et event. Så endnu en gang tak, og rigtig god weekend.

LBN MEDICAL, Denmark

Rikke Rahbek Dorset, Head of People & Performance

Vi kommer til jer - eller afvikler virtuelt

Vi hedder Lykke & Co. A/S og har mere end 15 års erfaring i at lave B-B arrangementer. Vi laver årligt mere end 700 arrangementer for firmaer.

Vi tilbyder både spil, hvor vi kommer til jer "on location" eller I kan vælge spil, der gennemføres virtuelt (eller hybridt). Alle spil kan fungere både som ren og skær sjov underholdning - eller som et mere seriøst indslag til jeres arrangementet.

Uanset valg leverer vi involverende underholdning, der styrker relationerne blandt dine kollegaer og skaber en fælles referenceramme om en god oplevelse.

Uanset hvor langt du er i overvejelserne, er du altid velkommen til at give os et kald på +45 70 22 71 12 - og få en uforpligtende snak om jeres arrangement.

Få et uforpligtende tilbud og professionel vejledning.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Inden for åbningstiden, svarer vi normalvis hurtigt.

Mange tak! Du hører snart fra os.
Oops! Something went wrong while submitting the form.