Underholdende aktivitet til jeres næste firmafest

Du vil gerne give dine medarbejdere eller kollegaer en rigtig god oplevelse til firmafesten – måske skal du selv bestemme – måske har du fået til opgave at finde forslag til festudvalget. Uanset indgangsvinkel har vi nogle rigtig gode forslag som indslag til firmafesten. Når man planlægger underholdning til firmafesten, er det vigtigt at det passer til alle i organisationen, og at det ikke kræver omklædning mellem aktivitet og selve festen.

Er jeres anledning en fysisk firmafest kan vi anbefale krimispillet Drabsafdelingen eller The Bank Job.
Her deltages på lige fod som efterforskere, og man kan deltage som man er – også i sit festtøj. Spillet er også særdeles velegnet hvis I har ledsagere og partnere med til jeres firmafest.

Foregår firmafesten virtuelt vil vi anbefale The Game Show, The Vault eller Operation Desert Survivors. Disse tre spil er meget visuelle og egner sig godt når fokus og formål er underholdning og konkurrence.

Vi medbringer alt og kommer til jer – eller afvikler virtuelt | Alt fra 4 – 1.000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 3.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

The Bank Job - NYHED

Hvem åbnede bankboksen - og hvordan?

En bank er blevet røvet, og det er nu jeres opgave at indsamle og undersøge de beviser, der skal fælde røverne.

The Game Show

Konkurrér på viden og hurtighed

Sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Charity Teambuilding

Sjov og velgørende teambuilding

Vores tempofyldte og konkurrenceprægede charity-spil, hvor holdene skal kæmpe for netop deres velgørenhedsprojekt.

The Vault

Hvem røvede banken - og hvordan?

Alt foregår online og deltagerne skal besøge en række forskellige stationer for at komme til bunds i sagen.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virtuelt.

Utraditionel underholdning

Uanset om I skal opklare en virtuel eller fysisk kriminalsag til firmafesten er der fokus på underholdning og konkurrence. Deltagerne roterer holdvis fra station til station og konkurrerer mod de andre hold i jagten på sagens opklaring. Er I ikke til krimi kan vi anbefale Backpack Builders eller Operation Desert Survivors (virtuelt).

I spillet Drabsafdelingen er er sket et mord dér, hvor I befinder jer. Holdene skal bl.a. besøge gerningsstedet og tale med retsmedicineren for at opklare mordet.

I spillene The Bank Job og  The Vault (virtuelt) skal deltagerne skal opklare et røveri begået mod en bank. Opdelt i hold skal deltagerne opleve en række stationer og have fingrene i spor og beviser.

Er I ikke til krimi, men stadig ønsker fokus på underholdning og konkurrence, kan vi anbefale The Game Show (virtuelt), Operation Desert Survivors (virtuelt) eller Backpack Builders.