Levende læring for virksomheder

Vi tror ikke på løftede pegefingre og derfor har vi gjort det seriøse til noget sjovt. Vi tror på, at man lærer mere når vigtige elementer gøres levende, illustreres, føles, mærkes og leges af mennesker for bedre at kunne tage læring og vigtig viden med hjem.

Vigtig viden har det ofte med at sætte bedre fast hvis man har det tæt på kroppen, mellem hænderne og ikke blot som noget der er italesat. Vi er meget begejsterede for vores lærende spil fordi den gode fælles oplevelse i nuet samtidigt giver noget med hjem til fremtiden – uanset om I har fokus på innovation, sundhed eller samarbejde.

I skal ikke medbringe noget eller stå for noget – I skal blot sørge for nogle lokaler, hvor I alle kan være og møde op til et par gode timer med sjov læring. Vi står for alt det praktiske og leverer over hele landet.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4 – 1.000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 3.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Global Goals Challenge

Konkurrér i verdensmålene

Bliv klogere på verdensmålene og få fokus på konkrete tiltag i virksomheden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Verdensmål på spil

Gør tanke til handling

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene i jeres virksomhed.

Assistancemelding Drab

Opklar et mord og træn samarbejde!

Utraditionel samarbejdsøvelse, hvor sagen kun opklares, hvis alle samarbejder.

Dilemma

Virksomhedens kultur på spil

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og særligt træne den “rigtige” løsning på dilemmaer og situationer.

Operation Sundhed

Sundhed på arbejdspladsen

Boost sundheden på arbejdspladsen – på den absolut sjove måde!

Inventor lab

Innovation er en holdsport!

Sjovt og inspirerende spil, hvor deltagerne skal konkurrere i gode ideer.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virktuelt.

Hvilken type læring skal jeg vælge?

Vi tror ikke på løftede pegefingre – derfor har vi gjort alt det seriøse til noget sjovt.

Fælles for vores lærende spil er den gode fælles oplevelse, hvor I på legende vis får læring med hjem. Spillene er grundet de lærende elementer også en smule mere seriøse end vores underholdende spil.

Ønsker I særligt fokus på samarbejde anbefaler vi spillet Assistancemelding Drab, hvor man både samarbejder holdvis, men også på tværs af holdene – i dette spil illustreres i den grad vigtigheden af samarbejde og kommunikation. Spillet Inventor Lab har fokus på innovation og kreativitet – et rigtig godt boost til at tænke nyt og anderledes. Spillet Operation Sundhed giver et godt afsæt til sundere vaner på arbejdspladsen – i dette spil leger I jer til mere viden – helt uden løftede pegefingere.

Ønskes der mindre læring og mere underholdning skal I kigge på spillene DrabsafdelingenAssistancemelding Røveri og Backpack Builders.