Eventkoordinator elev

Eventkoordinator-elev søges

Vi søger løbende eventkoordinatorelever til et 2-årigt forløb, men vi har dog pt. ikke nogle specifikke startdatoer. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne - er du den rette har vi måske plads til dig.

Eventkoordinator elev

Eventkoordinator-elev


Vi søger løbende eventkoordinatorelever til et 2-årigt forløb, men vi har dog pt. ikke nogle specifikke startdatoer. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne - er du den rette har vi måske plads til dig.

Om elevstillingen
Vi tilbyder en række forskellige virksomhedsspil, der afvikles fysisk på hoteller, konferencecentre eller i virksomhedens egne lokaler. Spillene er f.eks. velegnede som et afbræk i et møde eller som underholdning til sommerfesten.

Vi er især kendt for vores underholdende spil, hvor man sammen med kollegerne skal opklare fiktive mordsager, men vi tilbyder også spil med et mere lærende indhold, f.eks. dialogspillene “DILEMMA” eller “Verdensmål på spil”, der omhandler FN`s 17 verdensmål.

I forbindelse med Covid-19 har vi udviklet en række virtuelle spil, som vi tilbyder på engelsk, tysk og dansk til kunder i hele verdenen. Disse spil afvikles fra vores studier og kulisser på vores kontor i Odense SØ.

Vi laver mere end 700 arrangementer årligt og leverer både til nogle af verdens største virksomheder og den lille håndværker rundt om hjørnet. Ens for alle arrangementer er, at deltagerne skal have en god oplevelse, der skal sidde i skabet første gang. Til dagligt er vi 7 fastansatte på kontoret og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der deltager i afvikling af arrangementerne.

Afvekslende hverdag
Som eventkoordinatorelev kommer du i løbet af din uddannelse til at prøve kræfter med de fleste områder i vores virksomhed. Dine opgaver omfatter blandt andet:


 • Kontakt til kunden fra arrangementet er solgt og frem til det er afviklet. Herunder besvarelse af spørgsmål fra kunden, koordinering af indhold, antal hold, deltagerantal, starttidspunkt m.m.
 • Kontakt til lokation for aftaler om lokaler m.m.
 • Lave tidsplaner og vagtplaner for instruktører.
 • Sørge for pakning af spil og klargøring inden arrangementet.
 • Deltagelse i eksekveringen af arrangementer på både dansk og engelsk, hvor du har en aktiv rolle (f.eks. betjent, retsmediciner eller som facilitator i vores lærende spil). Du deltager ikke i samtlige arrangementer, men typisk 2-3 fysiske og 2-4 virtuelle arrangementer om ugen. Selve arrangementerne har typisk en varighed på 1,5 – 2 timer.
 • Briefe instruktører inden arrangementet.
 • Evaluering af afholdte arrangementer og opfølgning herpå.

Du får en meget varieret hverdag med frihed under ansvar og med stor mulighed for at tilrettelægge egen dag. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, der er i vækst og udvikling, og hvor beslutningsprocessen er kort.

Du kommer til at sidde med ved bordet, når vi skal lave nye ting eller træffe beslutninger. Men som ansat i en mindre virksomhed, er du også med til at løse opgaver i den anden ende af skalaen, og derfor skal du også være klar på at tømme opvasker, vaske biler eller gå ud med skraldet.

Som elev hos os bliver du anset som en ligeværdig kollega med øvrige ansatte, og det er aldrig kun eleven der får de sure opgaver. På mange måder vil du får samme opgaver som de almindelige fastansatte – men selvfølgelig med ekstra introduktion og vejledning, da du er her for at lære. Vi opstiller naturligvis læringsmål for de forskellige ting, du skal igennem hos os.

Det skal være sjovt at komme på arbejde, men vi skal selvfølgelig have noget fra hånden. Derfor arbejder vi struktureret og har flere værktøjer og rutiner, der underbygger dette. Hver formiddag har vi f.eks. fokustid, hvor vi arbejder efter Pomodoro-teknikken.  
Vi er en sund arbejdsplads. Vi spiser f.eks. sundt til frokost og går ofte en tur efter vi har spist. Vi laver jævnligt motion sammen, deltager i løb, står op hver eftermiddag, får vitaminpiller og meget andet.  

Jobbet indeholder flere kreative aspekter, men det er vigtigt at understrege, at indholdet i de forskellige arrangementer er ens fra gang til gang. Du skal således planlægge, pakke, koordinere og eksekvere, og kun i meget lille grad udtænke nye spil og produkter.

Personen
Vi leder efter en person der:

 • Har gennemført en eux business, hhx eller suppleret din stx/hf/htx med en eud-s med fagretning event inden opstarten hos os.
 • Elsker at tale i store forsamlinger på både dansk og engelsk.
 • Er ansvarsbevidst og grundig samt følger sine opgaver helt til dørs.
 • Arbejder struktureret og er detaljeorienteret.
 • Er præsentabel og har god energi.
 • Er serviceminded og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse.
 • Kan lide kombinationen af skrivebordsarbejde og praktisk arbejde.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og klar til at arbejde, når andre har fri.
 • Kan tale med kunder på mange niveauer – flydende både på dansk og engelsk.
 • Har kørekort.
 • Bor i fornuftig afstand til vores adresse.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et 2-årigt forløb indeholdende korte skoleophold i sammenlagt 11 uger inklusiv en afsluttende prøve. Skoleforløbene vil være på TietgenSkolen eller IBC afhængigt af udbudte datoer for skoleophold.

Løn, pension og ferie iht. gældende overenskomst.

Starttidspunkt
Skriv i din ansøgning hvornår du har mulighed for at starte.

Arbejdstid
Som udgangspunkt 37 timer ugentligt med fleksibilitet mellem kl. 7 og 17. F.eks. fra kl. 7-15, kl. 8-16 eller kl. 9-17, så du er til stede i vores telefontid fra kl. 9-15.  Skæve arbejdstider i forbindelse med arrangementer må forventes – du har så fri på andre tidspunkter. Vi har arrangementer alle uges dage, men ugens mest travle dage er normalvis torsdag og fredag. Der er sjældent arrangementer lørdag og søndag.

Mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne er til det.

Frokost
Vi har frokostordning og der er samtidigt mulighed for simpel morgenmad. 

Din ansøgning
Send din elektroniske ansøgning på dennis@lykkeco.dk. Det er ikke et krav, men du er velkommen til at medsende en lille video, hvor du fortæller om dig selv eller noget du brænder for. Billedkvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er, at vi oplever dig.

Eventuelle vedhæftninger foretrækkes i pdf-format. Fylder din film meget, er det en fordel, at du ikke sender den som vedhæftet fil, men som et link til YouTube eller lignende.

Ser du stillingsopslaget på en jobportal, kan du besøge https://www.lykkeco.dk/ledige-jobs/ for at se, om vi stadig modtager ansøgninger.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk eller på 23 66 71 12 (helst hverdage i tidsrummet 12.30 – 15.00).

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!