HOTEL FAABORG FJORD

Teambuilding og underholdning til jeres
firmaarrangement på Hotel Faaborg Fjord

Få et tilbud

Hotel Faaborg Fjord

I samarbejde med Hotel Faaborg Fjord tilbyder vi flere forskellige spil
til møder, konferencer og andre firmaarrangementer.

I kan f.eks. booste innovationen og opleve, at alle kan få gode idéer. I kan samarbejde i den gode sags tjeneste med masser af smil på læben. Eller I kan stå midt i efterforskningen af en kompliceret kriminalsag, da der er sket et dramatisk mord på Hotel Faaborg Fjord.

I brochuren finder du de forskellige forslag til jeres møde, konference eller firmaarrangement på Hotel Faaborg Fjord. I brochuren finder du også et overskuelig og samlet overblik, der gør det nemmere at vælge hvad der passer til jeres anledning.

Fælles for alle vores forskellige spil er, at de er helt uafhængige af vind og vejr. Spillene er af et par timers varighed. Man kan deltage uanset fysisk formåen. Man deltager på lige fod og som man er – i sit normale tøj og kan således forsætte sit møde eller sin konference efterfølgende.

Kontakt os meget gerne, så vi kan vejlede jer i hvilket spil der vil passe bedst til jeres anledning på Hotel Faaborg Fjord.

Teambuilding og underholdning på Sinatur

Hotel Faaborg Fjord

I vandkanten af det sydfynske øhav, ligger Hotel Faaborg Fjord – med egen strand og udsigt til Bjørnø. Her er rammerne til afholdelse af events og konferencer op til 700 personer.

Beliggende i Faaborg | Tlf. 62 61 10 10 | www.hotelfaaborgfjord.dk