MESSE C i Fredericia

MESSE C er meget mere end messer
– kom selv og C

Få et tilbud

MESSE C i Fredericia

MESSE C er et full-service hus, og kan tilbyde hele pakken uanset form og størrelse på jeres event.

MESSE C er meget mere end messer og kæmpe store fester og her kan de hjælpe med et komplet set-up for jeres arrangement uanset om I er få eller hundredvis af deltagere. 

Uanset om I skal opklare et mord, øge innovationen eller have det sjovt mens I gør noget godt for andre, så har MESSE C masser – og vi mener masser af plads. Nogle af spillene er bedst i dagstimerne og andre er velegnede hele dagen. Nogle af spillene giver gode grin og andre illustrerer vigtigheden af samarbejde. Mulighederne er mange, men fælles for alle vores indslag og aktiviteter er at de varer et par timer, at alle deltager på lige fod, og man kan deltage som man er – uafhængig af vind og vejr – og i sit normale tøj.

I brochuren finder du forskellige forslag I kan bruge som indslag til jeres event eller konference hos MESSE C. I brochuren er der også en sammenligning af alle forslag, så I får et overskuelig og samlet overblik, der gør det nemmere at vælge. Kontakt os meget gerne, så vi kan vejlede jer i, hvilket spil der passer bedst til jeres anledning.

Teambuilding og underholdning på Sinatur

MESSE C

MESSE C er meget mere end messer. Det er et full-service hus med masser af plads, og de kan tilbyde hele pakken uanset form og størrelse på jeres event.

Beliggende i Fredericia | Tlf. 75 92 25 66 | www.messec.dk