SEVERIN

Teambuilding og underholdning til jeres næste
møde eller konference på Severin

Få et tilbud

Severin

I samarbejde med Severin tilbyder vi flere forskellige muligheder for teambuilding til møde og konference.

På Severin har I muligheden for at opklare et dramatisk mord, hvor I alle agerer efterforskere, og hvor I skal besøge en række stationer i jagtens på sagens opklaring. I kan også øge evnen til innovation og få oplevelsen af, at alle kan få gode idéer og tænke ud af boksen. I kan få fornøjelsen af tempofyldt velgørende teambuilding, hvor I har det sjovt, mens I gør noget godt for andre.

Mulighederne er mange, men fælles for alle vores aktiviteter er at de er uafhængige af vejr og vind, varer et par timer, at alle deltager på lige fod, og man kan deltage som man er – i sit normale tøj.

I brochuren finder du forskellige forslag til jeres møde eller konference på Severin. I brochuren er der også en sammenligning af alle forslag, så I får et overskuelig og samlet overblik, der gør det nemmere at vælge.

Vi har spil der leverer gode grin og andre spil der illustrerer vigtigheden af samarbejde. Kontakt os meget gerne, så vi kan vejlede jer i, hvilket spil der vil passe bedst til jeres anledning.

Teambuilding og underholdning på Sinatur

Severin

Severin ligger centralt placeret i midten af Danmark med en helt enestående udsigt over Lillebælt og de to Lillebæltsbroer.

Beliggende i Middelfart | Tlf. 63 41 91 00 | www.severinkursuscenter.dk