VORES GARANTIER TIL DIG

Vi holder hvad vi lover

Hos Lykke & Co. holder vi hvad vi lover – og sætter handling bag ordene med en række garantier. Garantierne gælder uanset om det er et fysisk eller et virtuelt arrangement.

Prisgaranti

Finder du – mod forventning – en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen.

Der skal være tale om et sammenligneligt arrangement, hvor konkurrenten eksempelvis kan levere på samme tid, sted, sprog og med samme antal aktører.

Forbehold

Prisgarantien gælder alle arrangementer med mellem 25 og 100 deltagere, svarende til størstedelen af alle arrangementer vi laver.

Selvom vi næsten i enhver situation kan påberåbe os, at konkurrentens arrangement ikke helt svarer til vores, kan du forvente fair behandling. Hvis konkurrentens tilbud blot er nogenlunde sammenligneligt, matcher vi prisen. Bemærk, at der skal være tale om en dansk virksomhed.

Prisgarantien gælder frem til 14 dage efter din bestilling, og der skal være mere end 14 dage til arrangementsdatoen.

Sådan gør du

Send en kopi af det bedre tilbud til os. Herefter vender vi hurtigt tilbage.

Tilfredshedsgaranti

Vi mener det, når vi skriver, at vi 100 % kan stå inde for vores kvalitet. Vi lever af glade kunder og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Leverer vi et arrangement, hvor du ikke er tilfreds med kvaliteten, laver vi det om. Bemærk, at vi ikke refunderer pengene, men laver et nyt arrangement (for samme deltagere) uden beregning.

Forbehold

I de tilfælde der ikke har noget med os at gøre, dækker tilfredshedsgarantien ikke, eksempelvis:

 • Såfremt deltagerne taler andet sprog end oplyst inden arrangementet.
 • Såfremt der er berusede eller ekstraordinært støjende deltagere til arrangementet.
 • Såfremt der forinden arrangementet er meldt nye tiltag ud i jeres organisation, f.eks. omstruktureringer, fyringsrunder o.l.
 • Såfremt vi på dagen får kortere tid til rådighed, end planlagt. F.eks. hvis jeres tidsplan er skredet og I har en skarp bagkant.
 • Andre årsager vi ikke er blevet orienteret om på forhånd.
Sådan gør du

Ring til os og beskriv, hvad du er utilfreds med senest 24 timer efter arrangementet er slut. Herefter gennemgår vi sagen og vender hurtigt tilbage.

Leveringsgaranti

Vi ved hvor vigtigt det er for dig som arrangør, at vi starter til tiden. Skulle du – mod forventning – opleve, at vi ikke er klar til den aftalte tid, vil du blive tilbudt et nyt arrangement uden beregning eller refundering af arrangementet.

Garantien gælder for alle arrangementer op til 25.000 kr. og i alle forhold, hvor vi er ansvarlige for forsinkelsen. Er I selv forsinket i dagens program, og derfor ikke kan starte rettidigt, gælder garantien selvfølgelig ikke. Skyldes forsinkelsen jer selv har I glæde af vores fleksibilitetsgaranti.

Forbehold

Garantien gælder ikke ved force majeure, f.eks. ved krig, strike, naturkatastrofer, brolukninger, aflysninger af færger, trafikulykker o.l.

Sådan gør du

Send os en mail. Herefter gennemgår vi forløbet og vender hurtigt tilbage. P.S. Gør dig ikke for store forhåbninger om et gratis arrangement – for vi har indtil dags dato altid leveret til aftalte tid! 🙂

Fleksibilitetsgaranti

Fra du har bestilt og frem til arrangementet, kan du måske få brug for at ændre i de aftalte ting. Her er vi ret så fleksible – når vi selv skal sige det – og i nedenstående ses eksempler på, hvad der er muligt:

 • Arrangementet kan flyttes omkostningsfrit ved besked herom senest 30 dage før afholdelse
  – også uden at kende den nye dato. Den oprindelige betalingsdato skal blot fastholdes.
 • Starttidspunkt kan flyttes frem til dagen før afholdelse
  – såfremt det er muligt ift. andre arrangementer.
 • Starttidspunkt kan normalvis justeres “on location” +/- 30 minutter helt frem til start
  – såfremt det er muligt ift. opsætning og andre arrangementer.
 • Deltagerantallet kan opgraderes ved besked herom indtil 7 dage før afholdelse
  – såfremt det er muligt ift. kapacitet.
 • Lokation kan ændres frem til dagen før afholdelse
  – såfremt det er muligt ift. andre arrangementer. Vær obs på at kørselstaksten justeres.

Har du andre ønsker, skal det ikke afholde dig fra at spørge om alt det midt imellem – det kan givetvis også lade sig gøre.

Sådan gør du

Send os en mail eller ring direkte til koordinatoren på dit arrangement.