Teambuilding i Aalborg

Vi leverer teambuilding i Aalborg – vi kommer til jer

Lykke & Co. har i mange år – faktisk 10, for at være helt nøjagtig, leveret underholdende teambuilding i Aalborg og resten af landet. Vi laver årligt mere end 300 arrangementer til virksomheder fordelt på hele Danmark.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige aktiviteter og underholdning til virksomheder og vi leverer teambuilding i Aalborg, men også i resten af landet. Vi leverer både i virksomhedens egne lokaler eller på den lokation I har valgt – det er jer der bestemmer – vi kommer til jer på det sted I gerne vil være. Alle kan være med uanset placering i organisationen, og man kan være med som man er – det kræver ingen omklædning.

Vi kommer med alt hvad der skal bruges fra start til slut og vores instruktører sørger for at guide alle godt igennem jeres teambuilding aktivitet. Du kan som arrangør derfor deltage på lige fod med dine kollegaer. Vi har blot brug for nogle fysiske rammer, hvor jeres teambuilding kan foregå.

Vi har som udgangspunkt brug for et lokale, hvor der er plads til alle deltagere – her vil vi starte og slutte. Nogle af spillene har også brug for et par andre mindre lokaler – og er vejret med os kan dele af spillene også foregå udendørs. Vi tager altid udgangspunkt i hvad der kan lade sig gøre på den lokation I har valgt at være på.

Vi har besøgt mange forskellige og spændende lokationer i Aalborg og listen er lang, og nedenstående er kun eksempler på steder, hvor vi har lavet teambuilding i Aalborg og omegn.

Aalborg Portland Park
First Hotel Aalborg
Restaurant Skovbakken (Aalborg ZOO)
Svalegaarden Mest
Arena Nord
Aalborg Kloster

Med sin flotte placering ud mod Limfjorden ligger Musikkens Hus i naturskønne omgivelser, men stadig tæt på Aalborg by. Her kan man nemt fordybe sig i en spændende teambuilding øvelse som f.eks. Assistancemelding Drab. I denne samarbejdsøvelse kan sagen kun løses ved at holdene der sidder med hver deres efterforskningsområde samarbejder på tværs. En rigtig fin form for teambuilding, der illustrerer vigtigheden af samarbejde og kommunikation.

Scheelsminde – Hotel & Gastronomi kan I med fordel holde jeres næste møde. Med en flot herregårdspark, gastronomiske oplevelser samt spa og pool, danner hotellet en idyllisk og fokuseret ramme for teambuilding i Aalborg. Det kan f.eks. være vores kreative innovationsspil Inventor Lab, hvor I konkurrerer i gode idéer og hvor I får lært at tænke ud af boksen.

Skal der mere tempo og fart over feltet til jeres teambuilding i Aalborg skal I vælge spillet Backpack Builders eller spillet Operation Sundhed. Begge spil opfylder behovet for teambuilding på den underholdende og sjove måde.

Hos Aalborg Kongress & Kultur Center er der rig mulighed for en informationsrig dag og en spændingsfyldt aften. Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder mange flotte lokaler i bæredygtigehedens tegn. Efter en hel dag med kursus eller seminar er det dejligt med 2 timers teambuilding i form af f.eks. spillet Drabsafdelingen eller spillet Assistancemelding Røveri, hvor deltagerne opdelt i hold skal besøge en række stationer i jagten på at opklare forbrydelsen. Begge spil egner sig rigtig godt til teambuilding i Aalborg og giver en god start til masser af snak, sjov og hygge til resten af jeres dag eller aften, og skal dagen slutte med middag kan denne nydes på Restaurant Papegøjehaven, som ligger i samme bygning.

Uanset om jeres anledning til teambuilding i Aalborg er jeres sommerfest, julefrokost, møde, konference, seminar eller noget helt andet så har vi mange forskellige typer af teambuilding og helt sikkert også noget der passer til jeres formål.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4-1000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 4.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Shadow Hotel

Fælles virtuel mordefterforskning

Opklar en kompliceret mordsag og træn samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Flight #CB702

Fælles virtuel kriminalefterforskning

Efterforsk en kompliceret kriminalsag og træn viruelt samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Global Goals Challenge

Konkurrér i verdensmålene

Bliv klogere på verdensmålene og få fokus på konkrete tiltag i virksomheden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Verdensmål på spil

Gør tanke til handling

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene i jeres virksomhed.

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

Assistancemelding Drab

Opklar et mord og træn samarbejde!

Utraditionel samarbejdsøvelse, hvor sagen kun opklares, hvis alle samarbejder.

Dilemma

Virksomhedens kultur på spil

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og særligt træne den “rigtige” løsning på dilemmaer og situationer.

Operation Sundhed

Sundhed på arbejdspladsen

Boost sundheden på arbejdspladsen – på den absolut sjove måde!

Assistancemelding Røveri

Kan du og kollegaerne opklare et røveri?

Alt for mange løse ender! Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

Inventor lab

Innovation er en holdsport!

Sjovt og inspirerende spil, hvor deltagerne skal konkurrere i gode ideer.

Charity Teambuilding

Sjov og velgørende teambuilding

Vores tempofyldte og konkurrenceprægede charity-spil, hvor holdene skal kæmpe for netop deres velgørenhedsprojekt.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virtuelt.