TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Vi leverer underholdning og teambuilding i København

Lykke & Co. har i 10 år leveret underholdning og teambuilding i København og resten af Danmark. Vi laver årligt mere end 300 arrangementer. Spillene er udviklet til virksomheder og kvaliteten er i top.

Holder jeres virksomhed til i København kommer vi gerne til jer i jeres egne lokaler. Det kan også være I har et ønske om at komme ud af huset eller måske kommer I fra flere forskellige steder i landet og skal samles til teambuilding i København. Uanset så kommer vi til jer på den lokation I har valgt til jeres teambuilding og vi har alt med hvad der skal bruges. Vores instruktører sørger for at lede alle godt igennem spillene fra start til slut. Du kan som arrangør derfor deltage på lige vilkår sammen med dine kollegaer omkring den type teambuilding I har valgt.

Vi har flere forskellige former for teambuilding og det ligger os meget på sinde at I får dét spil der passer til jeres anledning. Uanset om det er til sommerfest, julefrokost, personalemøde, kursus eller andre anledninger, så har vi teambuilding, der passer til jeres formål.

Som Danmarks største by er der virkelig mange muligheder for teambuilding i København, og der er mange forskellige lokationer at vælge imellem. Det skulle gerne give den fordel, at I har meget at vælge imellem i forhold til både pris, beliggenhed og type. Vi har været på mange af de forskellige lokationer og i mange forskellige virksomheder for at lave teambuilding i København, så listen er rigtig lang. Nedenstående er kun eksempler på lokationer vi har besøgt gennem tiden.

Børsbygningen
Nimb Hotel
Hotel Imperial
Hotel Bella Sky
Traktørstedet Vestamager
Park Inn By Radisson Copenhagen
Krunch Selskabslokaler
STAY Copenhagen
Scandic Sluseholmen
DGI Byen
IDA Mødecenter
Det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant)
Copenhagen Admiral Hotel
DFDS (Færgen)
Langelinie Pavillonen

Vi har gentagne gange haft fornøjelsen af at besøge Tivoli Congress Center, hvor deltagerne kan nyde den unikke bygning med mange specielle møde- og konferencelokaler. Unikt for Tivoli Congress Center er “Det Grønne Strøg”, som en en udendørs park i anden sals højde. På en solskinsdag vil Backpack Builders og Operation Sundhed være et godt bud på teambuilding i anderledes omgivelser på denne lokation. Herudover har Tivoli Congress Center mange smukke lokaler, hvor det kreative innovationsspil Inventor Lab vil egne sig godt.

Ofte kan en restaurant være en udfordring for afholdelse af teambuilding da der kan være andre gæster på stedet og lokalerne begrænset. Men hos Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater har de rigtig gode rammer for teambuilding i anderledes omgivelser. Her kan I efter en eventyrlig middag blive afbrudt af en politibetjent, som skal bruge jeres hjælp til opklaringen af et mord i spillet Drabsafdelingen eller røveri af en pengetransport i spillet Assistancemelding Røveri. Teaterkælderen er bygget op omkring teatrets gamle rustikke kælder, som virkelig sætter stemningen og er en god kulisse for jeres næste teambuilding i København.

Ønsker I mødelokaler med historie og sjæl til jeres teambuilding, kan I besøge Admiral Gjeddes Gaard midt i København. Med flotte velholdte lokaler i original stil fra 1730’erne, kan i fordybe jer i Assistancemelding Drab, som er et spændende spil med fokus på samarbejde og kommunikation. Admiral Gjeddes Gaard har bl.a. også en gård hvor man kan nyde den friske luft og det lunefulde danske vejr.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4-1000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 4.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Shadow Hotel

Fælles virtuel mordefterforskning

Opklar en kompliceret mordsag og træn samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Flight #CB702

Fælles virtuel kriminalefterforskning

Efterforsk en kompliceret kriminalsag og træn viruelt samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Global Goals Challenge

Konkurrér i verdensmålene

Bliv klogere på verdensmålene og få fokus på konkrete tiltag i virksomheden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Verdensmål på spil

Gør tanke til handling

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene i jeres virksomhed.

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

Assistancemelding Drab

Opklar et mord og træn samarbejde!

Utraditionel samarbejdsøvelse, hvor sagen kun opklares, hvis alle samarbejder.

Dilemma

Virksomhedens kultur på spil

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og særligt træne den “rigtige” løsning på dilemmaer og situationer.

Operation Sundhed

Sundhed på arbejdspladsen

Boost sundheden på arbejdspladsen – på den absolut sjove måde!

Assistancemelding Røveri

Kan du og kollegaerne opklare et røveri?

Alt for mange løse ender! Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

Inventor lab

Innovation er en holdsport!

Sjovt og inspirerende spil, hvor deltagerne skal konkurrere i gode ideer.

Charity Teambuilding

Sjov og velgørende teambuilding

Vores tempofyldte og konkurrenceprægede charity-spil, hvor holdene skal kæmpe for netop deres velgørenhedsprojekt.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virtuelt.