TEAMBUILDING I ODENSE

Vi leverer teambuilding i Odense og resten af landet
– vi kommer til jer

Lykke & Co. A/S har igennem 15 år leveret underholdende teambuilding i Odense og resten af landet. Uanset om man er til action packed krimi eller mere traditionel teambuilding, så har vi et spil der opfylder formålet og som passer til jeres anledning og virksomhed. Vi har til huse i Odense, men leverer teambuilding til hele landet – vi kommer til den lokation I har valgt at være på.

Vi tilbyder flere forskellige typer af teambuilding og fælles for alle vores spil er at man kan deltage som man er – på lige fod med hinanden og vores teambuilding kræver ingen omklædning. Vi medbringer alt hvad der skal bruges til spillene og vores instruktører står for gennemførelsen fra start til slut – vi har blot brug for nogle fysiske rammer for at gennemføre spillene til jeres teambuilding arrangement.

Uanset valg af type teambuilding tager vores spil udgangspunkt i fælles opstart og afslutning i et plenumlokale, hvor der skal være plads til alle deltagere. Nogle af spillene har brug for et par ekstra mindre lokaler ligesom det er muligt at dele af spillene kan foregå udendørs hvis vejret tillader det.

Odense er et godt og nemt sted at mødes hvis I kommer fra begge sider af bæltet. Vi har haft fornøjelsen af at lave teambuilding i Odense og rundt omkring på Fyn på mange forskellige lokationer. Listen er lang så nedenstående er kun eksempler på, hvor vi har lavet teambuilding i Odense og omegn.

Hindsgavl Slot
DOK 5000
Phønix
Danhostel Kragsbjerggård
Scandic Odense
Tøystrup Gods
Holckenhavn Slot
Gl. Brydegård
Mødecenter Odense
Comwell Kongebrogaarden

Vi har lavet teambuilding arrangementer på mange dejlige og spændende steder i Odense og på Fyn, bl.a. på den meget utraditionelle lokation Hans Christian Andersen Airport, hvor de store lyse lokaler egner sig godt til aktiv teambuilding f.eks. i form af Backpack Builders.

Vil I nærmere mod Odense centrum, kan vi anbefale det smukke og klassiske byhotel, First Hotel Grand. Med placering tæt på gågaden, banegården og Kongens Have ligger denne lokation meget centralt. De smukke og stilfulde lokaler egner sig perfekt til en intens samarbejdsøvelse som Assistancemelding Drab, kreativ innovation med spillet Inventor Lab. eller til de lærende spil DILEMMA og Verdensmål på spil.

Der er flot natur, grønne områder og skove at finde omkring Frederik VI’s Hotel. Med beliggenhed få minutter fra motorvejen og 10 km fra Odense Centrum, er hotellet let at komme til. Er I til underholdende og dramatisk teambuilding, kan vi anbefale spillene Drabsafdelingen eller The Bank Job, hvor de flotte udendørs omgivelser, som hotellet tilbyder kan inddrages i spillene.

Vi tilbyder en række forskellige typer af teambuilding og vi gør os meget umage med at finde dét spil, der passer bedst til jeres anledning, så vi er sikre på at I får den helt rigtige form for teambuilding. Uanset om det er til jeres sommerfest, julefrokost, møde, firmaarrangement, firmafest eller personalearrangement. Uanset om I er flere hundrede deltagere eller ganske få. Uanset om lokationen er en spejderhytte, et hotel, et konferencecenter eller i virksomhedens egne lokaler. Uanset om jeres teambuilding dag er i Odense, på Fyn eller et helt andet sted i landet – vi kommer med alt hvad der skal bruges og står for arrangementet fra vi starter til vi slutter.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4-1.000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 3.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

The Bank Job - NYHED

Hvem åbnede bankboksen - og hvordan?

En bank er blevet røvet, og det er nu jeres opgave at indsamle og undersøge de beviser, der skal fælde røverne.

Dilemma

Virksomhedens kultur på spil

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og særligt træne den “rigtige” løsning på dilemmaer og situationer.

Assistancemelding Drab

Opklar et mord og træn samarbejde!

Utraditionel samarbejdsøvelse, hvor sagen kun opklares, hvis alle samarbejder.

Charity Teambuilding

Sjov og velgørende teambuilding

Vores tempofyldte og konkurrenceprægede charity-spil, hvor holdene skal kæmpe for netop deres velgørenhedsprojekt.

Verdensmål på spil

Gør tanke til handling

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene i jeres virksomhed.

Inventor lab

Innovation er en holdsport!

Sjovt og inspirerende spil, hvor deltagerne skal konkurrere i gode ideer.

Shadow Hotel

Fælles virtuel mordefterforskning

Opklar en kompliceret mordsag og træn samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

The Vault

Hvem røvede banken - og hvordan?

Alt foregår online og deltagerne skal besøge en række forskellige stationer for at komme til bunds i sagen.

The Game Show

Konkurrér på viden og hurtighed

Sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virtuelt.

Flight #CB702

Fælles virtuel kriminalefterforskning

Efterforsk en kompliceret kriminalsag og træn viruelt samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Dilemma - virtuel udgave

Virksomhedens kultur på spil (virtuel udgave)

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og træne den “rigtige” løsning på dilemmaer. Alt foregår online.

Global Goals Challenge

Konkurrér i verdensmålene

Bliv klogere på verdensmålene og få fokus på konkrete tiltag i virksomheden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.