Virtuel Teambuilding

Virtuel teambuilding egner sig godt til et team eller en virksomhed der arbejder virtuelt eller ikke har mulighed for at mødes fysisk. Uanset om det skyldes Covid-19 eller andre omstændigheder, der gør kollegaerne ikke kan mødes, er der mulighed for at afvikle flere af vores spil virtuelt i vores online møderum.

Det kan være svært at mærke hinanden på afstand, men virtuel teambuilding gør det nemmere. Virtuelt teambuilding giver et sjovt, underholdende og lærende afbræk i hverdagen, hvor fællesskabsfølelsen samtidig styrkes.

Hvilken type virtuel teambuilding skal vi vælge?

Alt foregår virtuelt i vores online møderum | Alt fra 4-90 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 2.495 kr. ekskl. moms og kørsel

Shadow Hotel

Fælles virtuel mordefterforskning

Opklar en kompliceret mordsag og træn samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Flight #CB702

Fælles virtuel kriminalefterforskning

Efterforsk en kompliceret kriminalsag og træn viruelt samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Dilemma

Virksomhedens kultur på spil

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og særligt træne den “rigtige” løsning på dilemmaer og situationer.

Verdensmål på spil

Gør tanke til handling

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene i jeres virksomhed.

Virtuel teambuilding – hvad skal vi vælge?

Vi tilbyder flere forskellige både underholdende og lærende spil til virtuelt samarbejde.

Spillene Shadow Hotel og Flight #CB702 er sjove og underholdende spil, hvor deltagerne skal hjælpe betjenten med at opklare komplicerede krimalsager ved hjælp af nogle spor. Spil der tvinger deltagerne til at arbejde godt sammen for at kunne klare efterforskningen.

I spillet DILEMMA træner deltagerne virksomhedens kultur og værdier ved hjælp af en række fiktive, men realistiske og arbejdsrelaterede dilemmaer. Undervejs genererer holdene en række konkrete forslag, der både skaber værdi og er lette at implementere på arbejdspladsen, således det fremadrettet bliver lettere for alle at arbejde i samme retning.

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene. I Verdensmål på spil bliver du og kollegaerne klogere på verdensmålene, samtidigt med I skal generere handlingsforslag, der kan bidrage til at indfri verdensmålene i jeres virksomhed. Gør tanke til handling – og kom i gang med verdensmålene! Spillet kan bruges uanset om I har valgt verdensmål eller ej.

Operation Sundhed er et underholdende og lærende spil, hvor holdene konkurrerer i sundhed på arbejdspladsen. Deltagerne bliver klogere på sundhed og får genereret masser af inspiration og idéer til let implementering på arbejdspladsen.