Virtuel Teambuilding

Virtuel teambuilding egner sig godt til et team eller en virksomhed der arbejder virtuelt eller ikke har mulighed for at mødes fysisk. Uanset om det skyldes Covid-19 eller andre omstændigheder, der gør kollegaerne ikke kan mødes, er der mulighed for at afvikle flere af vores spil virtuelt i vores online møderum.

Det kan være svært at mærke hinanden på afstand, men virtuel teambuilding gør det nemmere. Virtuelt teambuilding giver et sjovt, underholdende og lærende afbræk i hverdagen, hvor fællesskabsfølelsen samtidig styrkes.

Hvilken type virtuel teambuilding skal vi vælge?

Vil I hellere mødes til et arrangement, hvor I kan være sammen, og hvor vi kommer ud til jer on location, så kan du se mulighederne her: Fysiske spil

Alt foregår virtuelt i vores online møderum | Alt fra 4 – 1.000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 3.995 kr. ekskl. moms

Shadow Hotel

Fælles virtuel mordefterforskning

Opklar en kompliceret mordsag og træn samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

The Game Show

Konkurrér på viden og hurtighed

Sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

The Vault

Hvem røvede banken - og hvordan?

Alt foregår online og deltagerne skal besøge en række forskellige stationer for at komme til bunds i sagen.

Global Goals Challenge

Konkurrér i verdensmålene

Bliv klogere på verdensmålene og få fokus på konkrete tiltag i virksomheden. Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Flight #CB702

Fælles virtuel kriminalefterforskning

Efterforsk en kompliceret kriminalsag og træn viruelt samarbejde! Alt foregår virtuelt i vores online møderum.

Operation Desert Survivors

Overlev i ørkenen

Strategisk og matematisk teambuilding og samarbejdsøvelse der afholdes virtuelt.

Dilemma - virtuel udgave

Virksomhedens kultur på spil (virtuel udgave)

Dialogspil, hvor hvor det er let at tale om svære emner og træne den “rigtige” løsning på dilemmaer. Alt foregår online.

Virtuel teambuilding – hvad skal vi vælge?

Vi tilbyder flere forskellige både underholdende og lærende spil til virtuelt samarbejde.

Spillene Shadow Hotel og Flight #CB702 er sjove og underholdende spil, hvor deltagerne skal hjælpe betjenten med at opklare komplicerede krimalsager ved hjælp af nogle spor. Spil der tvinger deltagerne til dialog og til at arbejde godt sammen for at kunne klare efterforskningen. Ønskes der mere fokus på det visuelle og underholdende anbefaler vi krimispillet The Vault.

Operation Desert Survivors er en sjov og strategisk samarbejdsøvelse, hvor holdene skal kæmpe for egen overlevelse. Men med omtanke for de andre hold – bliver holdene for grådige, så fejler missionen for alle. Så ingen kan vinde uden at samarbejde.

The Game Show  er et sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden.  Reglerne er simple og det varer derfor ikke længe, inden selve konkurrencen kan skydes i gang. Værten er til stede under hele forløbet – og faciliterer quizzen fra start til slut.

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene. I Global Goals Challenge bliver du og kollegaerne klogere på verdensmålene, samtidigt med I skal generere handlingsforslag, der kan bidrage til at indfri verdensmålene i jeres virksomhed. Gør tanke til handling – og kom i gang med verdensmålene! Spillet kan bruges uanset om dét med verdensmålene er nyt for jer eller om I i forvejen har fokus på disse.

 Træn arbejdspladsens kultur og gør alle til stærke kulturbærere.  DILEMMA  giver forståelse for hinandens synspunkter, og hvorfor andre måske agerer anderledes end en selv. Dette spil bevæger sig over i mere (pro)aktiv læring, hvor tanke gøres til handling på en underholdene måde.