INDSLAG TIL FIRMAJULEFROKOSTEN

Fantastisk underholdning til jeres firmajulefrokost

Du har fået til opgave at finde underholdning til firmajulefrokosten. Det skal du ikke være ked af for vi har gjort det ganske nemt. Vi sørger for alt praktiske, så du kan læne dig tilbage til julefrokosten og være med på lige fod sammen med dine kollegaer. Alle kan deltage som de er – i deres festtøj.

I mange af vores spil er der særlig fokus på underholdning og konkurrence, hvilket ofte er formålet med en aktivitet til en julefrokost. Her har I mulighed for både at opklare et mord eller få tempofyldt underholdning, hvor I har det sjovt samtidig med man gør noget godt for andre.

Skal julefrokosten være sjov eller ligefrem mord(d)som?

Det er ikke altid nemt at vælge underholdning til en julefrokost. Uanset hvilket af vores spil du vælger er du sikker på at få anderledes, spændende og sjov underholdning til julefrokosten.

Er julefrokosten for dig og dine kollegaer er både Backpack Builders, The Bank Job og Drabsafdelingen fantastiske spil til julefrokosten. Starter I dagen tidligt og ønsker et mere lærende indslag (på den sjove måde) inden det går løs med festlighederne kan vi anbefale spillene Inventor Lab og Assistancemelding Drab.

Har I inviteret ægtefæller og partnere med til julefrokosten anbefaler vi spillet Drabsafdelingen eller The Bank Job som er er særlig velegnet til deltagere, der ikke har mødt hinanden før eller som ikke arbejder sammen til hverdag.

Foregår julefrokosten virtuelt kan vi anbefale The Game Show, The Vault og Operation Desert Survivors, hvor underholdning og konkurrence er i fokus. Skal der være mere fokus på kommunikation og samarbejde kan vi anbefale krimispillene Shadow Hotel eller Flight #CB702.

+4.800 arrangementer afholdt