Vi kommer til din virksomhed - vi leverer i hele landetAfholdte arrangementer: 2.256Kontakt os på: 70 227 112Dansk|Engelsk
Ledige jobs2018-10-04T09:11:56+00:00

INGEN FASTE  STILLINGER I ØJEBLIKKET

Følg vores Facebook side
og få besked næste gang vi søger folk

Se facebook her

Ledige stillinger

Med over 300 årlige arrangementer, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.  

Vi er 6 fastansatte og ca. 24 deltidsansatte instruktører. Vi har til huse i vores eget nybyggede kontor, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Følg vores Facebook side og få besked næste gang vi søger folk. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Se hele holdet

Faste stillinger

Vi har ingen ledige faste stillinger i øjeblikket. Men søger flere instruktører der (på deltid) kan hjælpe med afviklingen af vores spil.

Eventkoordinator elever

Vi er godkendte til at uddanne eventkoordinatorelever, men søger pt. ikke efter elever.

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Vi er altid på udkig efter dygtige deltids instruktører, der kan varetage afviklingen af vores virksomhedsspil for kunder i hele landet.

Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende.

Vi leder efter instruktører der:

  • Er udadvendte, engagerede, ansvarsbevidste, har god fysik og et godt humør.
  • Gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
  • Er gode til at formulere sig mundtligt – og tale med kunder på mange niveauer. Der er samtidigt en fordel hvis du taler engelsk.
  • Elsker at tale i store forsamlinger , “være på” og er præsentable.
  • Er serviceminded – og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse.
  • Har flere år tilbage af deres uddannelse – eller måske holder pause / sabbatår.
  • Gerne har kørekort.

Jobbet
Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakkes bilen – og der køres herefter ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstilles forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om.

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. et hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, tale med retsmedicineren, besøge gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Efter spillet er slut, pakkes der sammen igen – og der køres tilbage til kontoret. Selve spillene har typisk en varighed på ca. 2 timer, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed.

Jobbet som instruktør har skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Der vil dog også være mulighed for vagter i weekenderne. Jobbet er derfor særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar – og hvor du får masser af gode og sjove oplevelser med i bagagen. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så send din ansøgning til marianne@lykkeco.dk. Medsend som minimum billede. Medsender du en lille video, bliver vi ekstra glade 🙂

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.

Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører vi en række forskellige spil og underholdende virksomhedsspil og teambuildingaktiviteter. Vi er særligt kendte for vores krimispil, hvor deltagerne skal opklare fiktive kriminalsager. 

Vi laver over 300 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 500 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 5 fastansatte og ca. 24 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktperson
Marianne Lund Meissner
Tlf. 70 227 112 | marianne@lykkeco.dk