LEDIGE STILLINGER

Følg vores Facebook side
og få besked næste gang vi søger folk

Se facebook her

Ledige stillinger

Med over 300 årlige arrangementer, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.  

Vi er 6 fastansatte og ca. 24 deltidsansatte instruktører. Vi har til huse i vores eget nybyggede kontor, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Følg vores Facebook side og få besked næste gang vi søger folk. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på job@lykkeco.dk.

Se hele holdet

Status 19/2-2020:
Vi har modtaget ca. 130 ansøgninger. De første samtaler er afholdt i dag og der er sendt afslag til til flere ansøgere.

Der er stadig mulighed for at komme i betragtning, hvis du er rigtig hurtig på tasterne 🙂

Eventkoordinator og facilitator
Opslået 4. februar 2020

En af vores dygtige eventkoordinatorer har fået nye opgaver hos os, og vi søger derfor en ny kollega, der skal hjælpe med at planlægge og eksekvere vores virksomhedsspil. 

Lidt om os
Lykke & Co. A/S tilbyder en række forskellige virksomhedsspil. Spillene er f.eks. velegnede som et afbræk i et møde eller som underholdning til sommerfesten.

Vi er især kendt for vores underholdende spil, hvor man sammen med kollegerne skal opklare fiktive mordsager, men vi tilbyder også spil med et mere lærende indhold, f.eks. vores innovationsspil “Inventor Lab” eller “Operation Sundhed”, der omhandler sundhed på arbejdspladsen.  

Senest har vi lanceret spillet “DILEMMA”, og i løbet af de næste uger kan vi præsentere vores helt nye spil omhandlende FN’s 17 Verdensmål. 

Vi laver over 300 arrangementer årligt og leverer til virksomheder i hele landet. Vi har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Til dagligt er vi 6 fastansatte på kontoret og ca. 20 deltidsansatte instruktører, der deltager i afvikling af arrangementerne.

Vi har eksisteret siden 2008. Vi bor på Hvilehøjvej i Odense SØ, hvor vi i løbet af 2020 håber at kunne tage en ny tilbygning i brug. 

Afvekslende hverdag
Som eventkoordinator og facilitator får du en afvekslende hverdag. Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Kontakt til kunden fra arrangementet er solgt og frem til det er afviklet. Herunder besvarelse af spørgsmål fra kunden, koordinering af indhold, antal hold, deltagerantal, starttidspunkt m.m.
 • Kontakt til lokation for aftaler om lokaler m.m.
 • Lave tidsplaner og vagtplaner for instruktører.
 • Sørge for pakning af spil og klargøring inden arrangementet.
 • Deltagelse i eksekveringen af arrangementer, hvor du har en aktiv rolle (f.eks. betjent, retsmediciner eller som facilitator i vores lærende spil). Du deltager ikke i samtlige arrangementer, men cirka 1-2 arrangementer om ugen.  
 • Briefe instruktører inden arrangementet.
 • Ansvarlig for at arrangementerne afvikles iht. det aftalte og til kundens fulde tilfredshed.
 • Evaluering af afholdte arrangementer og opfølgning herpå.

Du får en meget varieret hverdag med frihed under ansvar og med stor mulighed for at tilrettelægge egen dag. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, der er i vækst og udvikling, og hvor beslutningsprocessen er kort.

Du kommer til at sidde med ved bordet, når vi skal lave nye ting eller træffe beslutninger. Men som ansat i en mindre virksomhed, er du også med til at løse opgaver i den anden ende af skalaen, og derfor skal du også være klar på at tømme opvasker, vaske biler eller gå ud med skraldet.

Vi arbejder struktureret og har flere værktøjer og rutiner, der underbygger dette. Hver formiddag har vi f.eks. stilletid, hvor vi arbejder efter Pomodoro-teknikken, og løbende har små pauser, hvor vi får pulsen op.

Vi er en sund arbejdsplads. Vi spiser f.eks. sundt til frokost og går altid en tur efter vi har spist. Vi har jævnligt motionsdage, deltager i løb, står op hver eftermiddag, får vitaminpiller og meget andet.  

Jobbet indeholder flere kreative aspekter, men det er vigtigt at understrege, at indholdet i de forskellige arrangementer er ens fra gang til gang. Du skal således planlægge, pakke, koordinere og eksekvere, og kun i meget lille grad udtænke nye spil og produkter.

Personen
Vi leder efter en person der:

 • Er ansvarsbevidst og grundig samt følger sine opgaver helt til dørs.
 • Arbejder struktureret og er detaljeorienteret.
 • Elsker at tale i store forsamlinger, være på og er præsentabel.
 • Er serviceminded og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse.
 • Der kan lide kombinationen af skrivebordsarbejde og praktisk arbejde.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og klar til at arbejde, når andre har fri.
 • Er god til at formulere sig skriftligt og tale med kunder på mange niveauer. Det er samtidigt en fordel hvis du både skriver og taler engelsk.
 • Har kørekort.

Ansættelsesvilkår
Løn
Løn, pension og ferie efter aftale.

Starttidspunkt
Efter aftale. F.eks. marts eller april 2020. 

Arbejdstid
Som udgangspunkt 37 timer ugentligt med fleksibilitet mellem kl. 7 og 17.
F.eks. fra kl. 7-15, kl. 8-16 eller kl. 9-17, så du er til stede i vores telefontid fra kl. 9-15. 

Skæve arbejdstider ifbm. arrangementer må forventes – du har så fri på andre tidspunkter.
Vi har arrangementer alle uges dage, men ugens mest travle dag er normalvis fredag. 

Mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne er til det.

Frokost
Vi har frokostordning og der er samtidigt mulighed for morgenmad. 

Din ansøgning
Send din elektroniske ansøgning på job@lykkeco.dk. Eventuelle vedhæftninger foretrækkes i pdf-format. 

Vi opfordrer til, at du medsender en lille video, hvor du fortæller om dig selv eller noget du brænder for. Fylder din film meget, er det en fordel, at du ikke sender den som vedhæftet fil, men som et link til YouTube eller lignende. 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, så vi har modtaget den senest den 21. februar 2020 kl. 7.00. 

Vent ikke med at sende den, da vi løbende indkalder til samtaler og vi forbeholder os ret til at deaktivere opslaget, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte os på job@lykkeco.dk eller 70 227 112. Spørg efter Marianne Meissner eller Dennis Lykke. 

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Marianne Meissner og Dennis Lykke
Tlf. 70 227 112 | job@lykkeco.dk

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Lykke & Co. A/S søger løbende instruktører, der skal varetage afviklingen af virksomhedsspil for kunder i hele landet.

Jobbet
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende.

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og derefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. 

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et sundhedsspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.  

Efter man har afviklet spillet, pakker man sammen igen – og man kører tilbage til kontoret. Selve spillene har typisk en varighed på ca. 2 – 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Jobbet som instruktør har meget skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar. Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dine præsentations- og kommunikationsteknikker gennem facilitering af indslag til forskellige typer arrangementer. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

 • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
 • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
 • Godt kan lide varierende arbejdstider.
 • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
 • Er gode til at formulere sig mundtligt – og kan tale med kunder på mange niveauer. Det er samtidigt en fordel, hvis du taler engelsk.
 • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
 • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så send din ansøgning, billede og eventuelt en lille video til marianne@lykkeco.dk

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.

Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk.

Vi laver ca. 300 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 500 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 6 fastansatte og ca. 24 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Tobias Jørgensen
Tlf. 70 227 112 | tobias@lykkeco.dk