LEDIGE STILLINGER

Følg vores Facebook side
og få besked næste gang vi søger folk

Se facebook her

Ledige stillinger

Med over 700 årlige arrangementer – både virtuelt og fysisk, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.  

Vi er 7 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører. Vi har til huse i vores eget kontor og nybyggede lager, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Følg vores Facebook side og få besked næste gang vi søger folk. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@lykkeco.dk.

Eventkoordinator-elev

Vores ene eventkoordinatorelev er snart udlært, og vi søger derfor en ny elev til et 2-årigt forløb.

Om elevstillingen
Vi tilbyder en række forskellige virksomhedsspil, der afvikles fysisk på hoteller, konferencecentre eller i virksomhedens egne lokaler. Spillene er f.eks. velegnede som et afbræk i et møde eller som underholdning til sommerfesten.

Vi er især kendt for vores underholdende spil, hvor man sammen med kollegerne skal opklare fiktive mordsager, men vi tilbyder også spil med et mere lærende indhold, f.eks. dialogspillene “DILEMMA” eller “Verdensmål på spil”, der omhandler FN`s 17 verdensmål. 

I forbindelse med Covid-19 har vi udviklet en række virtuelle spil, som vi tilbyder på engelsk, tysk og dansk til kunder i hele verdenen. Disse spil afvikles fra vores studier og kulisser på vores kontor i Odense SØ.

Vi laver mere end 700 arrangementer årligt og leverer både til nogle af verdens største virksomheder og den lille håndværker rundt om hjørnet. Ens for alle arrangementer er, at deltagerne skal have en god oplevelse, der skal sidde i skabet første gang. Til dagligt er vi 7 fastansatte på kontoret og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der deltager i afvikling af arrangementerne.

Afvekslende hverdag
Som eventkoordinatorelev kommer du i løbet af din uddannelse til at prøve kræfter med de fleste områder i vores virksomhed. Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Kontakt til kunden fra arrangementet er solgt og frem til det er afviklet. Herunder besvarelse af spørgsmål fra kunden, koordinering af indhold, antal hold, deltagerantal, starttidspunkt m.m.
 • Kontakt til lokation for aftaler om lokaler m.m.
 • Lave tidsplaner og vagtplaner for instruktører.
 • Sørge for pakning af spil og klargøring inden arrangementet.
 • Deltagelse i eksekveringen af arrangementer på både dansk og engelsk, hvor du har en aktiv rolle (f.eks. betjent, retsmediciner eller som facilitator i vores lærende spil). Du deltager ikke i samtlige arrangementer, men typisk 2-3 fysiske og 2-4 virtuelle arrangementer om ugen. Selve arrangementerne har typisk en varighed på 1,5 – 2 timer. 
 • Briefe instruktører inden arrangementet.
 • Evaluering af afholdte arrangementer og opfølgning herpå.

Du får en meget varieret hverdag med frihed under ansvar og med stor mulighed for at tilrettelægge egen dag. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, der er i vækst og udvikling, og hvor beslutningsprocessen er kort.

Du kommer til at sidde med ved bordet, når vi skal lave nye ting eller træffe beslutninger. Men som ansat i en mindre virksomhed, er du også med til at løse opgaver i den anden ende af skalaen, og derfor skal du også være klar på at tømme opvasker, vaske biler eller gå ud med skraldet.

Som elev hos os bliver du anset som en ligeværdig kollega med øvrige ansatte, og det er aldrig kun eleven der får de sure opgaver. På mange måder vil du får samme opgaver som de almindelige fastansatte – men selvfølgelig med ekstra introduktion og vejledning, da du er her for at lære. Vi opstiller naturligvis læringsmål for de forskellige ting, du skal igennem hos os.

Vi elsker at have det sjovt og grine, når vi er på arbejde. Vi griner med hinanden dagligt – og nogle gange også (kærligt) af hinanden. Vi vil naturligvis ikke afsløre alle vores kontor-drillerier her, men du kan nok godt forvente, at din cykel måske pludselig er gemt eller batterierne til din mus pludselig forsvinder på mystisk vis. 

Det skal være sjovt at komme på arbejde, men vi skal selvfølgelig have noget fra hånden. Derfor arbejder vi struktureret og har flere værktøjer og rutiner, der underbygger dette. Hver formiddag har vi f.eks. fokustid, hvor vi arbejder efter Pomodoro-teknikken.  

Vi er en sund arbejdsplads. Vi spiser f.eks. sundt til frokost og går ofte en tur efter vi har spist. Vi laver jævnligt motion sammen, deltager i løb, står op hver eftermiddag, får vitaminpiller og meget andet.  

Jobbet indeholder flere kreative aspekter, men det er vigtigt at understrege, at indholdet i de forskellige arrangementer er ens fra gang til gang. Du skal således planlægge, pakke, koordinere og eksekvere, og kun i meget lille grad udtænke nye spil og produkter.

Personen
Vi leder efter en person der:

 • Har gennemført en eux business, hhx eller suppleret din stx/hf/htx med en eud-s med fagretning event inden opstarten hos os.
 • Elsker at tale i store forsamlinger på både dansk og engelsk. 
 • Er ansvarsbevidst og grundig samt følger sine opgaver helt til dørs.
 • Arbejder struktureret og er detaljeorienteret.
 • Er præsentabel og har god energi. 
 • Er serviceminded og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse.
 • Kan lide kombinationen af skrivebordsarbejde og praktisk arbejde.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og klar til at arbejde, når andre har fri.
 • Kan tale med kunder på mange niveauer – flydende både på dansk og engelsk.
 • Har kørekort.
 • Bor i fornuftig afstand til vores adresse.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et 2-årigt forløb indeholdende korte skoleophold i sammenlagt 11 uger inklusiv en afsluttende prøve. Skoleforløbene vil være på TietgenSkolen eller IBC afhængigt af udbudte datoer for skoleophold.

Løn, pension og ferie iht. gældende overenskomst.

Starttidspunkt
Foråret 2023 efter nærmere aftale.
Skriv i din ansøgning hvornår du har mulighed for at starte. 

Arbejdstid
Som udgangspunkt 37 timer ugentligt med fleksibilitet mellem kl. 7 og 17.

F.eks. fra kl. 7-15, kl. 8-16 eller kl. 9-17, så du er til stede i vores telefontid fra kl. 9-15. 

Skæve arbejdstider i forbindelse med arrangementer må forventes – du har så fri på andre tidspunkter.
Vi har arrangementer alle uges dage, men ugens mest travle dage er normalvis torsdag og fredag. Der er sjældent arrangementer lørdag og søndag.

Mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne er til det.

Frokost
Vi har frokostordning og der er samtidigt mulighed for simpel morgenmad. 

Din ansøgning
Send din elektroniske ansøgning på dennis@lykkeco.dk. Det er ikke et krav, men du er velkommen til at medsende en lille video, hvor du fortæller om dig selv eller noget du brænder for. Billedkvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er, at vi oplever dig.

Eventuelle vedhæftninger foretrækkes i pdf-format. Fylder din film meget, er det en fordel, at du ikke sender den som vedhæftet fil, men som et link til YouTube eller lignende. 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, så vi har modtaget den senest den 9. februar 2023 kl. 8.00. 

Vent ikke med at sende den, da vi løbende indkalder til samtaler og vi forbeholder os ret til at deaktivere opslaget, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

Ser du stillingsopslaget på en jobportal, kan du besøge https://www.lykkeco.dk/ledige-jobs/ for at se, om vi stadig modtager ansøgninger.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk eller på 23 66 71 12 (helst hverdage i tidsrummet 12.30 – 15.00).

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Dennis Lykke
Tlf. 70 227 112 | dennis@lykkeco.dk

Deutschsprachige/er Spiele-, Event- und Teambuilding- Anleiter/in gesucht (Teilzeit-/Studierenden-Job)

Lykke & Co. A/S ist auf der Suche nach deutschsprachigen Anleitern/innen, die unsere vielen verschiedenen Events leiten. Unsere Spiele werden sowohl physisch vor Ort in Dänemark als auch virtuell für Kunden in aller Welt durchgeführt.

Wir bieten verschiedene Spiele an – zum Beispiel das Spiel “The Vault”, bei dem die Teilnehmer helfen müssen, einen Raubüberfall aufzuklären. Im Rahmen der Ermittlungen besuchen die Teilnehmer/innen verschiedene Stationen, sprechen mit dem/der Gerichtsmediziner/in, besuchen den Tatort usw. Bei einigen Spielen musst du dich daher zum Beispiel als Gerichtsmediziner/in oder Polizist/in verkleiden.

Diese Spiele führen wir seit 15 Jahren physisch durch, durch Corona und die steigende Nachfrage bieten wir nun auch virtuelle Spiele auf Englisch und Dänisch an und wollen unser Angebot auf dem deutschen Markt erweitern.

Virtuelle Veranstaltungen
Als Anleiter/in für unsere virtuellen Spiele leitest und moderierst du virtuelle Veranstaltungen – entweder allein oder in Zusammenarbeit mit einem oder mehreren Kollegen. Die Spiele werden in einem unserer Studios an unserem Standort in Odense durchgeführt.

Wir bieten verschiedene virtuelle Spiele an – zum Beispiel “Shadow Hotel”, bei dem die Teilnehmer/innen einen Mord aufklären müssen. Bei manchen Spielen ist man deshalb verkleidet oder trägt eine Uniform. 

Die virtuellen Spiele dauern in der Regel 1 bis 2 Stunden, da vor und nach dem Spiel einige Vor- und Nachbereitungen getroffen werden müssen, dauern die Schichten oft bis zu 3 Stunden.

Als Anleiter/in hast du von Woche zu Woche und von Monat zu Monat sehr unterschiedliche Arbeitszeiten. Die Schichten können morgens, nachmittags und abends stattfinden. Die Schichten finden hauptsächlich an Wochentagen und insbesondere donnerstags/freitags statt. Die Stelle eignet sich besonders gut als Studierenden- oder Nebenjob. Wir bieten das ganze Jahr über Veranstaltungen an, aber die Hauptsaison ist von Mai bis Juni und von August bis Dezember.

Du wirst eine abwechslungsreiche Tätigkeit mit viel Freiheit und Verantwortung haben. Eine Stelle, bei der du die Möglichkeit hast, deine Präsentations- und Kommunikationsfähigkeiten zu entwickeln. Du triffst auf Teilnehmer/innen aus ganz unterschiedlichen Unternehmen – und aus allen Ebenen der Unternehmen.

Über Dich
Wir suchen deutschsprachige Anleiter/innen, die:

 • es lieben, vor einer großen Menschenmenge zu sprechen und eine gute Ausstrahlung haben
 • sowohl Wochentags als auch am Wochenende arbeiten möchten
 • abwechslungsreiche Arbeitszeiten mögen 
 • kontaktfreudig, engagiert, pünktlich und einen guten Sinn für Humor haben
 • fließend Deutsch und Englisch sprechen
 • vorzugsweise langfristiger wohnhaft in Odense oder Umgebung sind

Deine Bewerbung
Wenn du dich selbst als Anleiter/in siehst und dazu beitragen willst, unseren Kunden ein großartiges Erlebnis zu bieten, bewirb dich, indem du uns eine E-mail an klara@lykkeco.dk schickst oder unter +45 25 94 81 94 anrufst.

Arbeitsbedingungen
Gehalt: auf Stundenbasis + Zulage für jede Veranstaltung, an der du teilnimmst.

Lykke & Co. A/S entwickelt und implementiert eine Vielzahl von Spielen und unterhaltsamen Teambuilding-Aktivitäten für Unternehmen. Lies mehr über die Spiele unter www.virtualteambuilding.eu oder www.lykkeco.dk

Wir führen etwa 700 Veranstaltungen pro Jahr durch und haben viele der größten Unternehmen des Landes auf unserer Kundenliste. Wir führen Veranstaltungen für 4 bis 2.000 Teilnehmer durch. 

Uns gibt es seit 2007. Wir befinden uns im Südosten von Odense. Wir sind derzeit 8 Festangestellte und etwa 10 Teilzeitangestellte, die die Veranstaltungen durchführen.

Hast du Fragen zu der Position?

Contact
Klara Wilde
Tlf. +45 25 94 81 94 | klara@lykkeco.dk

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Lykke & Co. A/S søger løbende instruktører, der skal varetage afviklingen af vores mange forskellige virksomhedsspil. Spillene gennemføres både fysisk on location rundt i hele Danmark – og virtuelt for kunder i hele verdenen.

Fysiske arrangementer
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende i hele landet. 

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og derefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. Efter spillet pakker man sammen, og kører tilbage til kontoret igen.

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et dilemmaspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.  

Selve spillene har typisk en varighed på ca. 1,5 – 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Virtuelle arrangementer
Som instruktør på vores virtuelle virksomhedsspil afvikler og faciliterer du virtuelt – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i én af vores studier på vores adresse i Odense.

Vi tilbyder flere forskellige virtuelle spil – f.eks. Operation Desert Survivors, hvor deltagerne skal overleve i ørkenen med hjælp fra dig som ørkenguide. Til nogle spil er man derfor klædt ud eller har en uniform på. Vi tilbyder også virtuelle spil med andre teamer – f.eks. et spil om FN’s 17 verdensmål om omdrejningspunkt og spil, hvor man skal opklare fiktive kriminalsager.

De virtuelle spil har typisk en varighed på 1-2 timer, men da der er lidt klargøring af kulisser både før og efter spillet, så er vagterne ofte af ca. 3 timers varighed.

En stor del af vores virtuelle spil er for kunder i hele verden, så det er derfor vigtigt med gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

Uanset om det foregår fysisk eller virtuelt, har man som instruktør meget skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar. Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dine præsentations- og kommunikationsteknikker gennem facilitering af indslag til forskellige typer arrangementer. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

 • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
 • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
 • Kan lide varierende arbejdstider.
 • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
 • Er flydende i mundligt engelsk.
 • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
 • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så søg jobbet ved f.eks. at sende os en kort video om dig selv til dennis@lykkeco.dk. Billedekvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er at vi oplever dig, og hører hvorfor du skal være en del af vores instruktørkorps.

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.

Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk og www.virtualteambuildling.eu. 

Vi laver ca. 700 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 2.000 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 8 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Dennis Lykke
Tlf. 70 227 112 | dennis@lykkeco.dk