LEDIGE STILLINGER

Følg vores Facebook side
og få besked næste gang vi søger folk

Se facebook her

Ledige stillinger

Med over 400 årlige arrangementer, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.  

Vi er 6 fastansatte og ca. 15 deltidsansatte instruktører. Vi har til huse i vores eget nybyggede kontor, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Følg vores Facebook side og få besked næste gang vi søger folk. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@lykkeco.dk.

Se hele holdet

Eventkoordinatorelev søges

Odense den 21. januar 2021

Vores nuværende eventkoordinatorelev afslutter snart sin uddannelse, og vi søger derfor en ny elev til et 2-årigt forløb.

Lidt om os
Lykke & Co. A/S tilbyder en række forskellige virksomhedsspil. Spillene er f.eks. velegnede som et afbræk i et møde eller som underholdning til sommerfesten. 

Vi er især kendt for vores underholdende spil, hvor man sammen med kollegerne skal opklare fiktive mordsager, men vi tilbyder også spil med et mere lærende indhold.

Senest er vi begyndt at tilbyde virtuelle arrangementer. Disse afvikles fra vores kulisser i vores helt nye tilbygning. Kunderne kommer her både fra ind- og udland.

Vi laver ca. 400 arrangementer årligt og leverer til virksomheder i hele landet. Vi har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Til dagligt er vi 6 fastansatte på kontoret og ca. 15 deltidsansatte instruktører, der deltager i afvikling af arrangementerne. 

Afvekslende hverdag
Som eventkoordinatorelev kommer du i løbet af din uddannelse til at prøve kræfter med de fleste områder i vores virksomhed. Dine opgaver omfatter blandt andet: 

 • Kontakt til kunder fra arrangementet er solgt og frem til det er afviklet. Herunder besvarelse af spørgsmål fra kunden, koordinering af antal hold, deltagerantal, starttidspunkt, indfrielse af særlige ønsker m.m.
 • Kontakt til lokation, herunder aftale om lokaler.
 • Lave tidsplaner og vagtplaner til instruktører.
 • Sørge for pakning af spil og klargøring inden arrangementet.
 • Deltagelse i afviklingen af arrangementer, hvor du har en aktiv rolle (f.eks. betjent, retsmediciner eller lign.). Du deltager ikke i samtlige arrangementer, men cirka 2-3 arrangementer om ugen. 
 • Briefe instruktører inden arrangementet.
 • Ansvarlig for at arrangementerne afvikles iht. det aftalte og til kundens fulde tilfredshed.
 • Evaluering af afholdte arrangementer og opfølgning herpå.

Du får en meget varieret hverdag med frihed under ansvar og med stor mulighed for at tilrettelægge egen dag. Du bliver samtidigt en del af en virksomhed, der er i vækst og udvikling, og hvor beslutningsprocessen er kort.

Du kommer til at sidde med ved bordet, når vi skal lave nye ting eller træffe beslutninger. Men som ansat i en mindre virksomhed, er du også med til at løse opgaver i den anden ende af skalaen, og derfor skal du også være klar på at tømme opvasker, vande blomster eller gå ud med skraldet.

Jobbet indeholder flere kreative aspekter, men der er som udgangspunkt ikke tale om udvikling af nye spil og produkter. Du skal således planlægge, pakke, koordinere og eksekvere, og kun i meget lille grad udtænke nye mordsager og andre spil.

Personen
Vi leder efter en person der:

 • Der ved tiltrædelse har afsluttet grundforløbet. 
 • Er ansvarsbevidst og grundig samt følger sine opgaver helt til dørs. 
 • Arbejder struktureret og er detaljeorienteret. 
 • Elsker at tale i store forsamlinger, være på og er præsentabel. 
 • Er serviceminded og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse. 
 • Er fleksibel og klar til at arbejde, når andre har fri.
 • Er god til at formulere sig skriftligt og tale med kunder på mange niveauer. Både på dansk og engelsk. 
 • Har kørekort.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et 2-årigt forløb indeholdende korte skoleophold i sammenlagt 11 uger inklusiv en afsluttende prøve. Skoleforløbet vil som udgangspunkt være på Tietgenskolen.

Løn, pension og ferie i henhold til gældende overenskomst.

Starttidspunkt
Efter nærmere aftale.
 

Arbejdstid
37 timer ugentligt med fleksibilitet mellem kl. 7 og 17.  

F.eks. fra kl. 7-15, kl. 8-16 eller kl. 9-17, så du er til stede i vores telefontid fra kl. 9-15.  

Skæve arbejdstider i forbindelse med arrangementer må forventes – du har så fri på andre tidspunkter. Vi har arrangementer alle uges dage, men ugens mest travle dag er normalvis fredag.  

Frokost
Vi har frokostordning og der er samtidigt mulighed for morgenmad. 
Hver dag efter frokost, går vi en tur i området. 

Din ansøgning
Send din elektroniske ansøgning til direktør Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk. 
Eventuelle vedhæftninger foretrækkes i pdf-format. 

Medsend gerne billede – eller endnu bedre: Medsend link til en video, hvor du præsenterer dig selv. Billede og lydkvalitet er ikke afgørende – det er først og fremmest dig vi gerne vil opleve.

Grundet corona situationen vil der ikke være mulighed for at komme forbi og aflevere din ansøgning.

Vi forventer af samme grund at indledende samtaler afholdes virtuelt.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, så vi har modtaget den senest den 12. februar 2021 kl. 7.00.  

Vent ikke med at sende den, da vi løbende indkalder til samtaler, og vi forbeholder os ret til at deaktivere opslaget, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

Ser du stillingsopslaget på en jobportal, kan du besøge https://www.lykkeco.dk/ledige-jobs/ og se om stillingsopslaget stadigt er aktivt.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til elevpladsen kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk eller på 23 66 71 12 (helst i tidsrummet 14.00 – 16.00). 

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning! 

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Dennis Lykke
Tlf. 23 66 71 12 | dennis@lykkeco.dk

Ansøgningsfristen er udløbet

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Lykke & Co. A/S søger løbende instruktører, der skal varetage afviklingen af virksomhedsspil for kunder i hele landet.

Jobbet
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende.

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og derefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. 

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et sundhedsspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.  

Efter man har afviklet spillet, pakker man sammen igen – og man kører tilbage til kontoret. Selve spillene har typisk en varighed på ca. 2 – 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Jobbet som instruktør har meget skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar. Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dine præsentations- og kommunikationsteknikker gennem facilitering af indslag til forskellige typer arrangementer. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

 • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
 • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
 • Godt kan lide varierende arbejdstider.
 • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
 • Er gode til at formulere sig mundtligt – og kan tale med kunder på mange niveauer. Det er samtidigt en fordel, hvis du taler engelsk.
 • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
 • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så send din ansøgning, billede og eventuelt en lille video til marianne@lykkeco.dk

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.

Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk.

Vi laver ca. 400 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 1.000 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 6 fastansatte og ca. 15 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Spørgsmål til denne stilling?

Kontaktpersoner
Marianne Meissner
Tlf. 70 227 112 | marianne@lykkeco.dk