MERE END BARE SPILLET?

Hør først en rigtig betjent fortælle
Herefter skal du selv prøve…

Få et tilbud

Start med et foredrag

Såfremt I vælger at lave et af vores 3 krimispil, er der mulighed for at starte med et foredrag, inden I gennemfører selve spillet.  

Start f.eks. arrangementet med et foredrag af en pensioneret betjent, der fortæller om mordopklaring i virkelighedens verden. I slutningen af foredraget kommer vores aktører og afbryder – der er sket et mord på stedet – og snart bliver I alle involveret i efterforskningen.

Få et tilbud

Eksempel på program
Kl. 14.00 – 15.30
Foredrag ved f.eks. Kurt Kragh om mordopklaring i virkelighedens verden, hans tid i rejseholdet, aktuelle sager som f.eks. u-bådssagen m.m.

Kl. 15.30
En af vores aktører afbryder pludseligt foredraget, da der er sket et mord på stedet…

Kl. 15.30 – 17.30
I får mulighed for selv at prøve kræfter med mordopklaring i spillet Drabsafdelingen eller Assistancemelding Drab.

Kombiner vores spil med et spændende foredrag:

Kurt Kragh

Kurt Kragh (f. 1950) har været kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet.

Han fortæller i sit foredrag om ansættelse i Politiet gennem 27 år, hvor han har stået i spidsen for nogle af de mest omtalte drabssager – både her i Danmark og i udlandet. Han har desuden undervist i PET og på Politiskolen i bl.a. kognitiv afhøringsteknik og gerningsmandsprofilering. Han fortæller også om aktuelle sager f.eks. u-bådssagen, psykopater og deres samvittighedsløse verden.

Efter Kurt Kragh blev pensioneret i 2010, har han været forfatter til flere bøger heriblandt ‘At tænke som en morder’.

DOWNLOAD PDF

Varighed 1-1,5 time (efter ønske) | Indhent tilbud (priser fra 15.000 kr. ekskl. kørsel)

Jørn Moos

Jørn Moos (f. 1940), pensioneret kriminalinspektør, var i næsten 40 år ansat i politiet og var en af dem, der havde fingeren på pulsen i en lang række mindre og større kriminalsager. Fra lommetyverier til drab og Danmarks største røverier. Han har sammen med journalisterne Jeppe Facius og Anders-Peter Mathiasen udgivet bogen ‘Blekingegadebetjenten’.

Foredraget går bag kulisserne i dansk politi og spænder fra tiden som gadebetjent på indre Nørrebro og de store demonstrationer ved den amerikanske ambassade, til tiden som kriminalbetjent i narkotikapolitiet med hele det eksplosivt voksende misbrug og dermed bekæmpelsen af narkotikahandlen bl.a. på Christiania og i fængslerne, samt de mere tankevækkende efterforskninger omkring livstidsfangen Palle Sørensen.

Varighed 1-1,5 time (efter ønske) | Indhent tilbud (priser fra 9.995 kr. ekskl. kørsel)