5 eller 500 ansatte
Hirtshals eller København
Spejderhytte eller luksushotel

Få et tilbud

Referencer

Siden starten for snart 14 år siden har vi lavet mere end 3.500 arrangementer og laver i dag over 500 arrangementer årligt.

Vi kommer vidt omkring. Både hvad angår geografi, branche, type af lokation og antal deltagere. Vi laver med andre ord arrangementer over hele landet for mange forskellige typer af kunder.

Vi er ikke et eventbureau, der kan klare alt fra A-Z vedrørende dit arrangement. Men vi er til gengæld rigtigt dygtige til at lave de forskellige spil vi tilbyder.

Se et udpluk af vores referencer længere nede på siden, og få indblik i, hvad vores kunder siger om os. Kontakt os gerne for flere referencer. Er du fra en større virksomhed, har vi måske tidligere lavet et spil for en anden afdeling, og kan give dig navnet på en kollega, der selv har prøvet et af spillene.

Kontakt os
Lykke & Co referencer. Vi kommer til jer.

“Det vil jeg varmt anbefale til alle andre”

Tusind tak for et virkelig godt arrangement i fredags. Samtlige deltagere synes det var sjovt, spændende, professionelt og meget underholdende – mig selv inklusiv. Det vil jeg varmt anbefale til andre.

NB: Flotte betjente I har ansat 🙂
Det blev der joket en del med i løbet af aftenen.

Lone Højgaard, Bjarne Egedesø A/S

“Afviklet super professionelt af jer”

Vi siger også tak for en rigtig god eftermiddag, som blev afviklet super professionelt af jer. Tusinde tak for det.

Bettina Maj Abramowitz Rothe, Chefkonsulent i Erhvervsstyrelsen

Inventor Lab

“Folk var meget begejstrede”

Det var en stor succes og dine 3 kolleger gjorde det supergodt! Det var godt tilrettelagt og folk var meget begejstrede…

Iben Gjedsted Christensen, HR Partner, Danfoss A/S

“Vi var virkelig positiv overrasket”

Selv tak for sidst. Vi var virkelig positiv overrasket over, hvor professionelt I gennemførte spillet – specielt også at arrangementet var et mix af aktuelle facts vedr. drab, teamwork og samarbejde samt sjove oplevelser. Har kun hørt positive tilkendegivelser fra mine kolleger, så stor ros til jer 🙂

Glad kunde, virksomhed i Jylland

Assistancemelding Drab

“Spillet var sjovt og tilpas udfordrende”

Det blev fremhævet, at du gennemførte det virkeligt godt på engelsk og fremstod med stor autoritet, så fra det øjeblik du gik ind i rummet fik du alle med.

Spillet var sjovt og tilpas udfordrende og vi fik belyst nogen virkelig gode ting ift. vores samarbejde – dem fik vi indarbejdet i vores fælles retningslinjer for hvordan vi skal samarbejde fremadrettet i teamet.

Jeg vi også fremhæve at din tilstedeværelse/facilitering var rigtig god – du var tilstede/blandede dig i det helt rigtige omfang – hverken for meget eller for lidt. Der er blevet snakket meget om vores spil på kontoret i dag og jeg er sikker på, at der er mange Grundfos kollegaer der gerne vil have været med.

Marie Kloppenborg Jensen, Senior Manager, Grundfos

Drabsafdelingen

“Alle syntes det var fantastisk og 110% gennemført”

Endnu engang tak for et fantastisk arrangement – har kun fået kæmpe positiv feedback og alle syntes det var fantastisk og 110% gennemført.

Marianne Flindt, HR-koordinator, Coop Teknologi

Operation Sundhed

“Konceptet var helt fantastisk”

Synes konceptet var helt fantastisk – vi lærte en del i både quizzen, aktiviteterne og samarbejdet i grupperne. Boldene til pointtællingerne var også geniale.

Har kun hørt positive bemærkninger fra mine kollegaer

Dorte Nørgaard-Pedersen, Senior Lab Tech, Novo Nordisk

DILEMMA

“Rigtig fed oplevelse”

“En super god aften, hvor vi fik diskuteret nogle gode dilemmaer, som satte tankerne igang. Det var en god refresher på hvordan man skal forholde sig til situationer, som man kan komme i når man er i butikken. Synes også det var meget spændende at høre de andres synspunkter på de forskellige dilemmaer.”

“Synes det var en rigtigt god måde at få hørt hvad alle tænker overfor nogle af de dilemmaer vi står overfor i hverdagen.”

“Jeg synes også det var en rigtig fed oplevelse idag, synes jeg fik mange ting fra alle jer andre som jeg kan tage til mig og bruge fremover.”

“Derudover var det også fedt at høre alle jer andres holdninger og løsninger til de forskellige dilemmaer. Så alt i alt meget lærigt.”

“Det var også fedt at høre hvad I andre gør i dilemmaer og snakke om hvordan man gør det bedst muligt samt hvordan man gør det i praksis.”

“Sindsyg godt initiativ og fantastisk måde at være uenige og ‘diskutere’ frem og tilbage, vi har nemlig alle sammen samme formål! Være de bedste af os selv og vores branche.”

“Dejligt folk ville ytre sig og sine holdninger og meninger! Glæder mig til og se dem blive taget i brug i butikkerne!”

“Jeg syntes det var super fedt, at høre hvad i andre tænker om sådan nogen rimelig basic hverdags ‘problemer’. Og så var det fedt selv at kunne sætte ord på nogen problemstillinger. Alt i alt en fed aften.”

Butiksmedarbejderne, Marcus, Odense

Drabsafdelingen

“Tusind tak for godt samarbejde og godt kørt!”

Jeg synes I arbejdede både før og under meget professionelt. Setuppet så kanon ud, og vi var imponerede over udklædningen og modtagelsen. Så tusind tak for godt samarbejde og godt kørt!

Kamilla Reinholdt Sørensen, Projektleder, One Event Designers

Assistancemelding Drab

“Glade tilbagemeldinger på både indhold og udførsel!”

Det var en virkelig god formiddag og jeg har kun hørt glade tilbagemeldinger på både indhold og udførsel. Du i særdeleshed skinnede i rollen.

Tak også for alle billederne. Jeg registrerede slet ikke, at I tog så mange! Dem får jeg downloadet og lagt på vores intranet.

Hils teamet – måske vores veje mødes igen ved lejlighed…

Hedda Coughlan, Executive Assistant, EKF Danmarks Eksportkredit

“Et fantastisk arrangement”

Et fantastisk arrangement i dag på vores afdeling, rigtig godt arrangeret, sjovt, socialt og spændende, bedste anbefalinger herfra!

Bettina Junker, ledelsessekretær, OUH, afd. M.

“At løse et mysterium kræver kreativitet, fantasi, god kommunikation og samarbejde på tværs”

Brohaven havde her til aften besøg af Drabsafdelingen. At løse et mysterium kræver kreativitet, fantasi, god kommunikation og samarbejde på tværs.

Alt sammen noget, som kræves i vores daglige arbejde med at udvikle en innovations profil og ikke mindst for at give børnene en god og udviklende dagligdag hos os 🙂

Dog kan vi ikke være foruden humor og godt humør – det blev også brugt flittigt i aftenens udfordring 🙂

Brohaven, Distrikt Erritsø 0-6 år

Drabsafdelingen

“Professionelt og gennemført”

Vi hos ipnordic vil rigtig gerne takke for et sjovt og underholdende indslag til vores firmaseminar. Der var tænkt på mange ting, og hele jeres set-up virkede meget professionelt og gennemført.

Det var rart som arrangør af firmaseminaret, blot at kunne læne sig tilbage, og nyde at I fra Lykke & Co. havde styr på det hele, og var på i jeres rolle fra første sekund! I fangede lynhurtigt vores idéer og var med på vores ønsker.

Signe Johannesen, Marketing, ipnordic A/S

Drabsafdelingen

“Så realistisk, at man skulle tro det var virkelighed”

Lykke & Co. kom ud og afholdte Drabsafdelingen i vores lokalafdeling på Fyn. Hvilket gennemført arrangement, som slår benene væk under en.

Af alle de teambuling events jeg har været en del af, var det her uden tvivl det fedeste og mest gennemførte arrangement, med dedikerede instruktører, gameplay som var så realistisk, at man skulle tro det var virkelighed – og en kulisse som var udover det sædvanlige.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til det crew som afholdte det, og min største ros til Lykke & Co. for arrangementet. Jeg vil anbefale alle jeg kender, at benytte dem til fremtidige teambuilding events. De er de sejeste!

Jesper Hansen, Regionschef, Verisure A/S

Assistancemelding Drab

“God, sjov og udbytterig dag”

Vi siger også tak! Vi havde en rigtig god dag, og spillet passede rigtig godt ind i formiddagens faglige indhold. Så en rigtig god, sjov og udbytterig dag! Dejligt at vi fik det til at lykkes!

Lene Svenningsen, Afdelingsdirektør, CRM, Jyske Bank

Holckenhavn Slot

Vi har siden 2007 arbejdet tæt sammen med Lykke & Co. Vi har i denne periode gennemført over 100 arrangementer med Lykke & Co. som leverandør. Vi oplever Lykke & Co. som en utrolig professionel samarbejdspartner, der altid sætter en ære i at levere nogle flotte arrangementer.

Vi får rigtig gode tilbagemeldinger på spillene. Vores gæster synes instruktørerne, rekvisitterne og hele historien og opbygningen er meget realistisk og levende. Vi kan således på alle fronter give Lykke & Co. vores varmeste anbefalinger.

Dennis Hou Holck, Holckenhavn Slot

"Det var virkelig godt"

Vi havde Lykke & Co. til at lave teambuilding til vores afdelingsarrangement fredag den 8/3-2019 og det var virkelig godt!!
Planlægningen og gennemførslen af mordopklaringen var professionel og alle hyggede sig med det.

Tusind tak for en sjov/læringsrig eftermiddag.

Mareile Rauer, Universal Robots A/S

"Det var simpelthen en super oplevelse for alle deltagere"

Har udfyldt spørgeskemaet – men i tilfælde af det er anonymt, vil jeg sikre mig at min ros når frem til de rette 🙂

DET VAR SIMPELTHEN EN SUPER OPLEVELSE FOR ALLE DELTAGERE!

Jeres instruktører er i absolut topklasse. Meget vidende, vittige og høflige. Tog sig tid til efter spillet at tale med de deltagende børn, som var meget optaget af begivenhederne. Troværdige rekvisitter og opstillinger.

Speciel ros skal lyde til ham, som spillede rollen som betjent meget troværdigt. Der gik en rum tid inden alle blev klar over at det ikke var 100% ægte.

Glad kunde, virksomhed i Aarhus

Assistancemelding Drab

"Alle var meget begejstrede for spillet"

Alle var meget begejstrede for spillet. Det eneste de brokkede sig over, var at der var for lidt tid, men det er jo i virkeligheden et kompliment 🙂 Alle synes i hvert fald, at det var super sjovt.

Michelle Buck, Cand.merc.jur., Indkøbsfællesskabet IFIRS

"Instruktørerne gjorde en kæmpe forskel"

Specielt vil jeg fremhæve ham der hovedsageligt kørte spillet. Stor ros, de var yderst kompetente! Specielt deres evne til at holde folk i kort snor og få dem til at følge med. Dette krydret med humor udgjorde grundstenen i den gode oplevelse. Derudover var det en super introduktionsdel.

Slutteligt var hele jeres setup omkring spillet med booking, sparring, ansvar og levering af spillet super godt. Fedt at I bare kører det selv, og selv koordinerer. Det gør opgaven som ansvarlig for kurset væsentligt nemmere!

Glad kunde, virksomhed i København

Deltagerne siger også:

“Det var klart en af de bedste julefrokoster jeg har været med til. Underholdningen var virkelig spændende! Tak for indsatsen”

“Tak for en god aften, det var hyggeligt og godt arrangeret”

“Det var en super hyggelig aften”

“Super arrangement”

“Det var et super arrangement. Især opklarings-eventen, var rigtig sjov og kom på det helt rigtige tidspunkt”

“Super spændende og meget professionelt”

“God kvalitet og yderst velgennemtænkt”

“Det var ret autentisk”

“Sjovt og udfordrende”

“Jeg er dybt imponeret! Jeg blev virkelig grebet af det”

“Super lækkert udstyr”

“Rigtigt fedt”

“Lækkert udstyr og meget troværdigt”

“Jeres personale gjorde det helt forrygende”

“Der var bred enighed om at det var pissesjovt”

“Mange tak for super indsats!”

“Mange tusind tak for et rigtig fedt arrangement!”

“De gjorde det virkelig godt og professionelt”

“Alt bare klappede i fredags, det var så vellykket et arrangement”

“Virkelig gennemført og det levede op til mine høje forventninger”

“Tak for en super god oplevelse med jeres arrangement”

“Tusind tak for et godt spil – alle var ovenud tilfredse”

“Tusind tak for et flot gennemført arrangement, jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger”

“I bidrog med et aldeles fremragende indslag, som vi taler om endnu”

“Tak for jeres glade og energiske udstråling samt store engagement som lyste gennem hele forløbet”

“Mega begejstret... så sjovt”

“Det var skide sjovt! Og har kun fået positive anmeldelser tilbage fra de ansatte…”

“1000 tak for i fredags. Folk havde en rigtig sjov og hyggelig eftermiddag og I har fået stor ros for konceptet. Stor begejstring her :)”

H.C. Andersen Airport

Hans Christian Andersen Airport kan kun anbefale Lykke & Co. A/S på det varmeste. Vores specielle venue passer perfekt til at danne rammerne for et mordmysterie og i samspil med de meget professionelle instruktører, bliver dette til et uforglemmeligt event for gæsten.

Vi har vi kun fået begejstrede tilbagemeldinger fra deltagere, og garanterer, at dinnergames er en sikker investering i teambuilding på højt niveau.

Trine Nystrup-Hansen, Eventkoordinator, H.C. Andersen Airport

Deltagerne siger også:

“Jeg tænker ikke, at det er sidste gang, at vi har prøvet sådan et arrangement”

“Vi var rigtig glade for vores mord-mysterium. Setuppet var virkelig professionelt, og de to personer der var her var virkelig gode, og alle roste det og dem bagefter, så det var virkelig en succes”

“Det var et rigtigt fint arrangement og meget tjekket med rekvisitter osv. Vi havde en rigtig god oplevelse med det!”

“Jeg var med til Assistancemelding Drab og er oprigtig begejstret. Det var sjovt, kreativt, krævende, lærerigt og tankevækkende på samme tid”

“Det var et meget vellykket arrangement, og alle deltagerne havde nogle underholdende timer”

“Stor ros til jeres instruktører for et veludført arrangement”

“De var mega professionelle dem som I havde sendt ud til os, og det var rart for mig, at jeg ikke skulle tænke på noget som helst med hensyn til at arrangere noget”

Verdensmål på spil

"The game was well structured and meaningful"

The students had fun, enjoyed a lot and felt the game was well structured and meaningful.

It was a very nice way of starting the programme and engaging the students with the topic of sustainability.

Andreia Onofre, Forretningsudvikler,
SDU Research & Innovation Organisation

Assistancemelding Drab

"Fokus på samarbejde og kommunikation"

Virkelig fedt event, som satte fokus på samarbejde og kommunikation. Derudover var det skide sjovt

Hadi Mazher Meaidi, Koncern IT, Region Sjælland

DILEMMA

"Der bliver plads til refleksion over de dilemmaer man selv støder på i dagligdagen"

Arrangementet levede helt op til vores forventninger.

Det var fedt at få rystet op i kollegaerne og blive udfordret på de forskellige indgangsvinkler og holdninger, der er til dilemmaerne.
Der bliver plads til refleksion over de dilemmaer man selv støder på i dagligdagen, og hvordan de tackles.

Tusind tak for denne gang

Marianne Jensen, afdelingschef, OK a.m.b.a

Assistancemelding Røveri

"Gennemført koncept"

Gennemført koncept med engagerede instruktører, som er meget troværdige og gør spillet endnu bedre.

Det var god underholdning, som der blev talt om hele aftenen.

Katja Grotenberg, Logistik Assistent, Scandiloc A/S

Verdensmål på spil

"God læring om SDG’er"

Tak for et godt arrangement og de tilsendte billeder.
Spillet var en god blanding af læring om SDG’er, underholdning og teambuilding.

Manuel Kehrer, Outreach partner, Incubation & Enterprising,
SDU Research & Innovation Organisation

Drabsafdelingen

"Super professionelt, underholdende og sjovt"

1000 tak for et helt fantastisk arrangement i fredags. Det hele var super professionelt, underholdende og sjovt. Super gode instruktører i havde med, så stor ros til dem. I det hele taget har vi ikke en finger at sætte på noget i hele forløbet. Vi er 100% tilfredse med det hele. Endnu engang 1000 tak

Karin Faber, Product Manager, Nilens Jord

Assistancemelding Drab

"Stort klap på skuldrene"

Vores afdelingsleder og hele hendes afdeling, der i går havde arrangementet 'Assistancemelding Drab', var vildt begejstrede. Håber du vil sende et 'tusind tak' og et stort klap på skuldrene videre til de to unge mænd, som stod for arrangementet

Glad kunde, virksomhed i Aabenraa