5 eller 500 ansatte
Hirtshals eller København
Spejderhytte eller luksushotel

Få et tilbud

Referencer

Siden starten for 12 år siden har vi lavet mere end 2.400 arrangementer og laver i dag over 300 arrangementer årligt.

Vi kommer vidt omkring. Både hvad angår geografi, branche, type af lokation og antal deltagere. Vi laver med andre ord arrangementer over hele landet for mange forskellige typer af kunder.

Vi er ikke et eventbureau, der kan klare alt fra A-Z vedrørende dit arrangement. Men vi er til gengæld rigtigt dygtige til at lave de forskellige spil vi tilbyder.

Kontakt os gerne for flere referencer. Er du fra en større virksomhed, har vi måske tidligere lavet et spil for en anden afdeling, og kan give dig navnet på en kollega, der selv har prøvet et af spillene.

Kontakt os
Lykke & Co referencer. Vi kommer til jer.

Holckenhavn Slot

Vi har siden 2007 arbejdet tæt sammen med Lykke & Co. Vi har i denne periode gennemført over 100 arrangementer med Lykke & Co. som leverandør. Vi oplever Lykke & Co. som en utrolig professionel samarbejdspartner, der altid sætter en ære i at levere nogle flotte arrangementer.

Vi får rigtig gode tilbagemeldinger på spillene. Vores gæster synes instruktørerne, rekvisitterne og hele historien og opbygningen er meget realistisk og levende. Vi kan således på alle fronter give Lykke & Co. vores varmeste anbefalinger.

Dennis Hou Holck, Holckenhavn Slot

" Vi var virkelig positiv overrasket"

Selv tak for sidst. Vi var virkelig positiv overrasket over, hvor professionelt I gennemførte spillet – specielt også at arrangementet var et mix af aktuelle facts vedr. drab, teamwork og samarbejde samt sjove oplevelser. Har kun hørt positive tilkendegivelser fra mine kolleger, så stor ros til jer 🙂

Glad kunde, virksomhed i Jylland

"Det vil jeg varmt anbefale til alle andre"

Tusind tak for et virkelig godt arrangement i fredags. Samtlige deltagere synes det var sjovt, spændende, professionelt og meget underholdende – mig selv inklusiv. Det vil jeg varmt anbefale til andre.

NB: Flotte betjente I har ansat 🙂
Det blev der joket en del med i løbet af aftenen.

Lone, virksomhed i Odense

H.C. Andersen Airport

Hans Christian Andersen Airport kan kun anbefale Lykke & Co. A/S på det varmeste. Vores specielle venue passer perfekt til at danne rammerne for et mordmysterie og i samspil med de meget professionelle instruktører, bliver dette til et uforglemmeligt event for gæsten.

Vi har vi kun fået begejstrede tilbagemeldinger fra deltagere, og garanterer, at dinnergames er en sikker investering i teambuilding på højt niveau.

Trine Nystrup-Hansen, Eventkoordinator - H.C. Andersen Airport

"Det var simpelthen en super oplevelse for alle deltagere"

Har udfyldt spørgeskemaet – men i tilfælde af det er anonymt, vil jeg sikre mig at min ros når frem til de rette 🙂

DET VAR SIMPELTHEN EN SUPER OPLEVELSE FOR ALLE DELTAGERE!

Jeres instruktører er i absolut topklasse. Meget vidende, vittige og høflige. Tog sig tid til efter spillet at tale med de deltagende børn, som var meget optaget af begivenhederne. Troværdige rekvisitter og opstillinger.

Speciel ros skal lyde til ham, som spillede rollen som betjent meget troværdigt. Der gik en rum tid inden alle blev klar over at det ikke var 100% ægte.

Glad kunde, virksomhed i Aarhus

"Instruktørerne gjorde en kæmpe forskel"

Specielt vil jeg fremhæve ham der hovedsageligt kørte spillet. Stor ros, de var yderst kompetente! Specielt deres evne til at holde folk i kort snor og få dem til at følge med. Dette krydret med humor udgjorde grundstenen i den gode oplevelse. Derudover var det en super introduktionsdel.

Slutteligt var hele jeres setup omkring spillet med booking, sparring, ansvar og levering af spillet super godt. Fedt at I bare kører det selv, og selv koordinerer. Det gør opgaven som ansvarlig for kurset væsentligt nemmere!

Glad kunde, virksomhed i København

Deltagerne siger også:

“Det var klart en af de bedste julefrokoster jeg har været med til. Underholdningen var virkelig spændende! Tak for indsatsen”

“Tak for en god aften, det var hyggeligt og godt arrangeret”

“Det var en superhyggelig aften”

“Super arrangement”

“Det var et super arrangement. Især opklarings-eventen, var rigtig sjov og kom på det helt rigtige tidspunkt”

“Super spændende og meget professionelt”

“God kvalitet og yderst velgennemtænkt”

“Det var ret autentisk”

“Sjovt og udfordrende”

“Jeg er dybt imponeret! Jeg blev virkelig grebet af det”

“Super lækkert udstyr”

“Rigtigt fedt”

“Lækkert udstyr og meget troværdigt”