LÆRENDE TEAMBUILDING

Læring og læringsspil til virksomheder

Vi tror ikke på løftede pegefingre og derfor har vi gjort det seriøse til noget sjovt. Vi tror på, at man lærer mere når vigtige elementer gøres levende, illustreres, føles, mærkes og leges af mennesker for bedre at kunne tage læring og vigtig viden med hjem.

Vigtig viden har det ofte med at sætte bedre fast hvis man har det tæt på kroppen, mellem hænderne og ikke blot som noget der er italesat. Vi er meget begejstrede for vores lærende spil fordi den gode fælles oplevelse i nuet samtidigt giver noget med hjem til fremtiden – uanset om I har fokus på innovation, kommunikation eller samarbejde.

I skal ikke medbringe noget eller stå for noget – I skal blot sørge for nogle lokaler, hvor I alle kan være og møde op til et par gode timer med sjov læring. Vi står for alt det praktiske og leverer over hele landet.

Skal I mødes virtuelt, så har vi også spil til dette. Vi faciliterer LIVE fra start til slut og her skal deltagerne skal blot have adgang til en computer med internetadgang og kamera.

+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Vi tror ikke på løftede pegefingre – derfor har vi gjort alt det seriøse til noget sjovt.

Fælles for vores lærende spil er den gode fælles oplevelse, hvor I på legende vis får læring med hjem. Spillene er grundet de lærende elementer også en smule mere seriøse end vores underholdende spil.

Ønsker I særligt fokus på samarbejde og kommunikation anbefaler vi spillet Assistancemelding Drab, hvor man både samarbejder holdvis, men også på tværs af holdene – i dette spil illustreres i den grad vigtigheden af samarbejde og kommunikation. Spillet Inventor Lab har fokus på innovation og kreativitet – et rigtig godt boost til at tænke nyt og anderledes.

I kan vælge DILEMMA (fysisk eller virtuelt), hvor der arbejdes med kulturen på jeres arbejdsplads. Spillet giver en forståelse for hinandens synspunkter og hvorfor andre måske agerer anderledes end en selv.

Skal I mødes virtuelt til et indslag med læring kan vi anbefale Global Goals Challenge, hvor der arbejdes med verdensmålene eller Operation Desert Survivors, hvor der på en sjov måde illustreres, at alle I en organisation er afhængige af hinanden for at tingene lykkedes.

Ønskes der mindre læring og mere underholdning skal I kigge på spillene Drabsafdelingen, The Bank Job, Backpack Builders og The Vault (virtuelt).