FAMILIEDAG ELLER MEDARBEJDERDAG

Planlæg den perfekte medarbejder- eller familiedag!

Fællesskab, forening og fornøjelse  

En vellykket medarbejder- eller familiedag styrker fællesskabet og skaber gode minder. Det bliver et samtaleemne og en dag, man vil huske tilbage på med begejstring. Dog kan det være en udfordring at planlægge og finde idéer til, da det er ofte en bred målgruppe, der skal have noget ud af dagen. Lokationen har også stor betydning for valg af aktiviteter, ligesom antallet af deltagere, budget og behov.  

Forslag til flere aktiviteter i løbet af dagen

Er ønsket en hel dag, hvor deltagerne skal igennem flere forskellige aktiviteter, kan de besøgende afprøve sig selv i vores særlige discipliner: bueskydning, laser lerdueskydning eller fægtning. Discipliner for alle, der sætter gang i konkurrencegenet, og hvor sejrsrusen er stor, når der rammes plet. Aktiviteterne startes med en kort introduktion, før duellanterne får mulighed for at vise deres færdigheder gennem præcision, øjemål og koordination. 

Der er ydermere gode muligheder for at skabe et stærkt konkurrenceelement, som hitter på både hold- og individuelt plan. Deltagerne kan for eksempel være i konkurrence gennem hele dagen eller dyste nu og her på tomandshånd. Om det blot er æren eller præmier på spil, afgør I, men en ting er sikkert, der bliver kamp til stregen.     

Forslag til dagen med en stor fællesaktivitet 

Ønsker I en fællesaktivitet med en længere varighed med stor underholdningsværdi, kan idéer blive til virkelighed i Inventor Lab. Spillet hvor deltagerne skal konkurrere i opfindelser, der kan gøre gavn i hverdagen. Alternativt er der også mulighed for at vise sine overlevelsesevner i ørkenen i spillet Operation Desert Survivors, hvor fokus på strategi og matematik giver samarbejdet en ny dimension. Nye oplevelser, der sætter gang i kreativiteten, holdånden og hyggen.       

Hygge kan dog hurtigt blive afløst af en alvorlig kriminalsag, der kræver efterforskning. Der kan være et sket et mord lige netop på jeres lokation, i Drabsafdelingen, hvor I skal besøge forskellige stationer for at bidrage til opklaringen. Et bankrøveri, i Bank Job, er også en mulighed, for sagerne står i kø, og der er altid behov for skarpe hjerner til at finde gerningsmanden. 

Tag endelig fat i os, så finder vi en løsning, der matcher jeres behov for en god medarbejder- eller familiedag.

Familiedag / medarbejderdag
+4.800 arrangementer afholdt