Verdens Miljødag - 5. juni

Aktiviteter, spil og events til World Environment Day

Verdens Miljødag (World Environment Day), der fejres den 5. juni, er en global begivenhed, der sætter fokus på miljøbeskyttelse og inspirerer til handling for at bevare vores planet.

Virksomheder kan bruge denne dag til at styrke deres bæredygtighedsprofil, engagere medarbejdere og kunder og bidrage til en grønnere fremtid.

Vi tilbyder en række spil og aktiviteter der kan bruges i anledning af Verdens Miljødag - uanset om du blot vil lave et kort indslag - eller et arrangement, der varer hele dagen.

World Environment Day | 5. juni
+4.800 arrangementer afholdt

World Environment Day blev etableret af De Forenede Nationer i 1972 som en international platform for bevidsthed og handling om miljøproblemer. Målet er at mobilisere global bevidsthed og handling for at beskytte vores planet gennem forskellige initiativer, arrangementer og kampagner verden over.

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue de forskellige muligheder herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.