Say something nice day - 1. juni

Aktiviteter, spil og events til Say something nice day

Say something nice day, der fejres den 1. juni, er en perfekt mulighed for virksomheder til at styrke positiv kommunikation og skabe et mere motiverende arbejdsmiljø.

"Say Something Nice Day" blev grundlagt i 2006 af Adrienne Sioux Koopersmith, en forfatter og kreativ tænker fra Chicago, USA. Hendes formål var at fremme venlighed og positiv kommunikation ved at opfordre folk til at udtrykke venlige ord og komplimenter til hinanden.

Inspireret af ideen om at skabe en mere venlig og opmuntrende verden, har dagen siden spredt sig internationalt og fejres årligt den 1. juni.

Vi tilbyder en række spil- og produkter, der kan tilpasses til dagen og sætte fokus på den gode adfærd på arbejdspladsen mellem kollegaer.

Say Something Nice Day | 1. juni
+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue de forskellige muligheder herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.