International Fredsdag - 21. september

Aktiviteter, spil og events til International Day of Peace

International Day of Peace, der fejres den 21. september, er en oplagt lejlighed for virksomheder til at engagere sig i fredsfremmende initiativer og styrke et fredeligt arbejdsmiljø.

Dagen er FN´s årlige fredsdag - dedikeret til at fremhæve og styrke idealerne om fred. Et budskab der er vigtigt hele året.

Fredsdagen blev etableret i 1981 af FN's Generalforsamling ved en enstemmig FN-resolution.

International Day of Peace | 21. september
+4.800 arrangementer afholdt

International Day of Peace, fejret den 21. september hvert år, opfordrer til global fred og nedrustning. Virksomheder kan drage fordel af at organisere teambuildingaktiviteter denne dag, der fremmer fredelig sameksistens og samarbejde blandt medarbejdere. Aktiviteter som fredelige diskussioner, konfliktløsningsworkshops eller velgørende projekter kan styrke båndene mellem kolleger, fremme en positiv arbejdskultur og forbedre arbejdsrelationerne. Ved at arrangere sådanne aktiviteter kan medarbejdere lære at forstå hinandens synspunkter bedre, udvikle bedre kommunikationsevner og opbygge tillid, hvilket kan føre til en mere harmonisk arbejdsplads. Desuden kan virksomheder demonstrere deres engagement i samfundsansvar ved at støtte fredsfremmende initiativer og bidrage til at opbygge en fredeligere verden. Dette kan forbedre virksomhedens omdømme og tiltrække kunder og talenter, der værdsætter virksomhedens sociale ansvar. Derfor kan International Day of Peace ikke kun fremme fred og harmoni på arbejdspladsen, men også gavne virksomhedens langsigtede succes.

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue de forskellige muligheder herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.