AKTIVITETER TIL FIRMAARRANGEMENTET

God underholdning til firmaarrangementet

Det kan være en svær opgave at finde underholdning der rammer alle. De fleste har en holdning til fysiske aktiviteter og de færreste vil have sved på panden i festtøj. For at et arrangement skal være vellykket kræver det at underholdningen rammer bredt og er en god oplevelse for alle.

Vi tilbyder spændende og anderledes underholdning, der egner sig godt til alle aldersgrupper og til langt de fleste anledninger. Her har I mulighed for at opklare en kriminalsag eller give jer i kast med et underholdende charity-spil – alt sammen noget der giver smil på læben.

Virtuelt byder vi også på god underholdning uanset om det gælder efterforskning af en kriminalsag, deltage i en underholdende quiz eller om I skal en tur ud i ørkenen for at fuldeføre missionen.

Et sikkert valg er et valg, hvor alle kan være med, ingen bliver udstillet og man deltager på det niveau som falder én naturligt. Vi spørger altid ind til jeres arrangement, så vi er sikre på at levere den underholdning, som passer til jer."

Hvilken type underholdning skal jeg vælge?

Det er en god dé at tage udgangspunkt i at underholdningen skal ramme alle.

Spillene Backpack Builders, The Bank Job og Drabsafdelingen er vores mest underholdende spil on location. De indeholder masser af samarbejde og noget til hovedet. I disse spil er der fokus på underholdning og den gode fælles oplevelse. Har I inviteret ægtefæller og partnere med til arrangementet anbefaler vi at gå med enten Drabsafdelingen eller The Bank Job. Dette spil er er særlig velegnet til deltagere, der ikke har mødt hinanden før eller som ikke arbejder sammen hver dag. Spillet Backpack Builders giver underholdningen et lille meningsfuldt tvist, da dét I laver til arrangementet går til et godt formål.

Ønsker I et mere lærende spil inden det går løs med festlighederne anbefaler vi spillene Assistancemelding Drab eller Inventor Lab.

Mødes I virtuelt anbefaler vi The Vault og Operation Desert Survivors, som de mest underholdende spil. Shadow Hotel og Flight #CB702 er lidt mere lærende og er gode hvis der ønskes fokus på samarbejde og kommunikation.

Underholdning
+4.800 arrangementer afholdt