FORSLAG TIL DIT ARRANGEMENT

Aktiviteter med fokus på virksomhedens kultur og værdier

En spil eller en aktivitet skræddersyet til virksomhedens værdier og kultur er en kraftfuld måde at styrke sammenhængskraften og engagementet blandt medarbejderne på, da det er med til at fremme en følelse af fællesskab og tilhørsforhold blandt medarbejderne.

Vi tilbyder flere forskellige aktiviteter, hvor vi i kortere eller længere tid sætter fokus på jeres kultur og/eller værdier på arbejdspladsen.

Særligt populært er vores DILEMMA spil, hvor man skal arbejde med forskellige arbejdsrelaterede dilemmaer, der kan tilpasses det specifikke arrangement.

Alt foregår i et ufarligt spilunivers, og med flere mekanismer indbygget, så alle kommer til orde.

Herunder ses nogle af de aktiviteter vi kan foreslå, såfremt I ønsker at arbejde med jeres kultur og værdier på arbejdspladsen.

Kultur og værdier
+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue alle mulighederne herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.