VIRTUELLE OG HYBRID AKTIVITETER

Virtuel teambuilding til virksomheder - Online eller hybrid!

Virtuel teambuilding egner sig godt til et team eller en virksomhed der arbejder virtuelt eller ikke har mulighed for at mødes fysisk. Uanset om det skyldes Corona, anden sygdom, hjemmearbejde, I er et globalt team eller en international virksomhed – eller nogle helt andre omstændigheder, der gør kollegaerne ikke kan mødes fysisk, er der mulighed for at afvikle flere af vores spil virtuelt i vores online møderum. Alt foregår LIVE og vi er med fra start til slut.

+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Vi tilbyder flere forskellige både underholdende og lærende spil til virtuelt samarbejde for globale teams og internationale virksomheder.

Spillene Shadow Hotel og Flight #CB702 er sjove og underholdende spil, hvor deltagerne skal hjælpe betjenten med at opklare komplicerede kriminalsager ved hjælp af nogle spor. Spil der tvinger deltagerne til dialog og til at arbejde godt sammen for at kunne klare efterforskningen. Ønskes der mere fokus på det visuelle og underholdende anbefaler vi krimispillet The Vault.

Operation Desert Survivors er en sjov og strategisk samarbejdsøvelse, hvor holdene skal kæmpe for egen overlevelse. Men med omtanke for de andre hold – bliver holdene for grådige, så fejler missionen for alle. Så ingen kan vinde uden at samarbejde.

The Game Show er et sjovt og tempofyldt quizspil, hvor alle deltagere konkurrerer mod hinanden. Reglerne er simple og det varer derfor ikke længe, inden selve konkurrencen kan skydes i gang. Værten er til stede under hele forløbet – og faciliterer quizzen i højt tempo fra start til slut.

Skab fælles mål og retning med fokus på verdensmålene. I Global Goals Challenge bliver du og kollegaerne klogere på verdensmålene, samtidigt med I skal generere handlingsforslag, der kan bidrage til at indfri verdensmålene i jeres virksomhed. Gør tanke til handling – og kom i gang med verdensmålene! Spillet kan bruges uanset om dét med verdensmålene er nyt for jer eller om I i forvejen har fokus på disse. Træn arbejdspladsens kultur og gør alle til stærke kulturbærere.

DILEMMA giver forståelse for hinandens synspunkter, og hvorfor andre måske agerer anderledes end en selv. Dette spil bevæger sig over i mere (pro)aktiv læring, hvor tanke gøres til handling på en underholdende måde.