ONBOARDING AF NYE MEDARBEJDERE

Få onboardet dine ny kollegaer, så de hurtigt bliver en del af holdet

Teambuildingaktiviteter er et effektivt værktøj til at styrke nye medarbejderes relationer til kolleger og fremme en positiv onboardingsproces.

Teambuildingaktiviteter skaber et fællesskab, hvor nye medarbejdere kan lære kollegerne bedre at kende og bryde isen. De styrker kommunikationen og samarbejdet i teamet gennem fælles opgaver og udfordringer. En positiv onboardingoplevelse øger motivationen og engagement hos nye medarbejdere.

Vi tilbyder flere forskellige spil og aktiviteter der er velegnede i forbindelse med onboarding og introduktion af nye medarbejdere.

Det kan eksempelvis være ICEBREAKERS, hvor I via en række forskellige øvelser og metoder bliver klogere på hinanden - eller spillet The Game Show, hvor I kan konkurrere i "Kend din kollega", "Virksomhedens værdier", "Produkter" eller meget andet.

Onboarding af medarbejdere
+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue de forskellige muligheder herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.