SOMMERFEST FOR JERES FIRMA

Et festligt sommerarrangement med mor(d)somheder, samarbejde og socialt samvær

Sommerfest underholdning til din virksomhed eller firma
Det kan være en svær opgave at stå for underholdningen eller finde en sjov aktivitet til årets sommerfest i virksomheden. Som arrangør står man for skud for manges holdninger, og måske er I flere der skal beslutte hvad der skal ske.

Vi har forskellige typer af underholdning som passer til en sommerfest – og det er hér det bliver nemt for jer.

I skal blot vælge hvilken type af underholdning I synes bedst om, så ordner vi resten.

Hvilken underholdning skal jeg vælge til vores sommerfest?
Når der skal vælges aktivitet til jeres sommerfest er det en god idé at medtænke formål, hvornår på dagen det skal forgå, og hvem der skal deltage i sommerfesten, således vi kommer med det rigtige spil til jeres sommerfest.

Skal der f.eks. ægtefæller og partnere med til jeres sommerfest skal du særligt kigge på Drabsafdelingen eller The Bank Job, som er de spil vi anbefaler til sommerfester, hvor der er påhæng med.

Er de deltagende til jeres sommerfest dig og dine kollegaer er alle vores spil som udgangspunkt velegnede. Backpack Builders, Drabsafdelingen og The Bank Job er gode valg til en sommerfest, hvor I samles fysisk og hvor vi kommer til jer – i egne lokaler eller på den lokation, hvor I har valgt at være. Vi medbringer alt der skal bruges til indslaget til jeres sommerfest.

Skal budgettet holdes nede, men I stadig skal mødes fysisk, eller har I udenlandske kollegaer med remote, så skal I kigge i retning af Shadow Hotel (virtuelt), The Game Show (virtuelt), The Vault (virtuelt) og Operation Desert Survivors (virtuelt).

Vi hjælper meget gerne med at vejlede i valg af spil, således vi tilsikrer et godt match mellem spil, udbytte og ønsker til jeres sommerfest.

Sommerfest
+4.800 arrangementer afholdt