Jordens dag - 22. april

Aktiviteter, spil og events til Earth Day

Earth Day (også kaldet Jordens Dag), den 22. april, er en global begivenhed, der samler mennesker fra hele verden for at sætte fokus på miljøbeskyttelse.

Dagen er en unik mulighed for virksomheder til at demonstrere engagement i bæredygtighed, styrke sit brand, engagere medarbejdere, skabe positive forandringer og bidrage til en bedre fremtid.

Styrk dit brand og omdømme

Forbrugere er i stigende grad bevidste om miljømæssige problemstillinger og søger produkter og tjenester fra virksomheder, der deler deres værdier.

At engagere sig i Earth Day demonstrerer et aktivt engagement i klima og bæredygtighed og kan styrke virksomhedens brand og omdømme.

Earth Day kan være en platform til at engagere medarbejdere i bæredygtige initiativer og øge deres miljøbevidsthed.

Det er en dag, der  kan inspirere til nye, innovative løsninger på miljømæssige udfordringer I måtte have i jeres virksomhed.

Der er mange måder at engagere sig i Earth Day på. Virksomheder kan afsætte et par timer til et internt arrangement, der sætter fokus på teamet. Herunder har vi skitseret en række af vores aktiviteter og spil, der kan være relevante i forbindelse med Jordens Dag.

Earth day | 22. april
+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue alle mulighederne herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.