INDSLAG TIL FIRMAFESTEN

Firmafesten - festligheder med fællesskab, fordybelse og forbrydere

Forslag til firmafesten
Du vil gerne give dine medarbejdere eller kollegaer en rigtig god oplevelse til firmafesten – måske skal du selv bestemme – måske har du fået til opgave at finde forslag til festudvalget. Uanset indgangsvinkel har vi nogle rigtig gode forslag som indslag til firmafesten.

Når man planlægger underholdning til firmafesten, er det vigtigt at det passer til alle i organisationen, og at det ikke kræver omklædning mellem aktivitet og selve festen."

Hvad skal jeg vælge?
Uanset om I skal opklare en virtuel eller fysisk kriminalsag til firmafesten er der fokus på underholdning og konkurrence. Deltagerne roterer holdvis fra station til station og konkurrerer mod de andre hold i jagten på sagens opklaring. Er I ikke til krimi kan vi anbefale Backpack Builders eller Operation Desert Survivors (virtuelt).

I spillet Drabsafdelingen er er sket et mord dér, hvor I befinder jer. Holdene skal bl.a. besøge gerningsstedet og tale med retsmedicineren for at opklare mordet.

I spillene The Bank Job og The Vault (virtuelt) skal deltagerne skal opklare et røveri begået mod en bank. Opdelt i hold skal deltagerne opleve en række stationer og have fingrene i spor og beviser.

Er I derimod store konkurrencemennesker, der ønsker at udvise jeres færdigheder fysisk, er der mulighed for at udfolde sig i fuldt flor i en omgang fægtning eller måske øjemålet skal pudses af i en gang bueskydning. Uanset hvad får begge aktiviteter sat skub i kampgejsten, fællesskabet og fornøjelsen.

Tag fat i os, så vi kan finde den bedste aktivitet til jeres firmafest.   

+4.800 arrangementer afholdt