VI KOMMER TIL JER

Escape Rooms for virksomheder 

Escape room, escape game, murder mystery! Vi mennesker har alle en naturlig og nysgerrig tilgang til gerne at ville finde løsninger på problemstillinger. Den viden kan bruges, når der skal vælges teambuilding. Alle vores setups er designet til firmaer og virksomheder. Derfor er vores escape room til virksomheder også et godt og sikkert valg når der skal vælges teambuilding til kollegaerne.

+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Escape room med krimi som tema. Vi medbringer alt og kommer til jer – uanset hvor I er, og hvor mange I er. Det kan være i Odense, Aarhus, København, Aalborg eller et femte sted. Her kan alle uanset jeres deltagerantal spille med på samme tid i samme spil. Det øger teamånden og den fælles referencereamme, så alle får den samme gode fællesoplevelse på samme tid.

Alle vores escape games er designet til virksomheder – og både sværhedsgraden og kvaliteten er høj. Vores escape games tager derfor hensyn til, at alle deltagere uanset baggrund føler sig engageret og ikke fremstår i en udsat position. Det gør at alle fra jeres organisation kan være med – uanset alder, køn og fysisk formåen. Vi gør det meget let for dig. Uanset hvor i landet I er, og uanset om I er i egne lokaler eller på en lokation så kommer vi til jer. Vi medbringer alt der skal bruges når I vælger et escape room fra os – vi står for alt, fra det øjeblik vi overrasker jer, til sagen er opklaret.

Teambuilding og samarbejde på en anderledes måde

Fælles, uanset valget af escape room, er at du og dine kollegaer pludselig befinder jer i opklaringen af en kompliceret kriminalsag. Vores escape rooms er sjove og spændende mysterier, der udfordrer og underholder jer, men samtidig sætter jeres forskellige kompetencer i spil, således I opnår samarbejde og teambuilding på en anderledes måde.

Skal vi i stedet underholde jer virtuelt eller hybrid – enten fordi jeres budget skal holdes nede eller fordi I måske har udenlandske kollegaer, der skal deltage i samme fælles oplevelse, så mødes vi i vores online escape room. På samme måde som i de fysiske escape rooms, har vi en aktiv rolle, og er med jer hele vejen, således alle deltagere kommer godt i gennem det valgte escape game fra start til slut.