INTERNATIONAL LYKKEDAG - 20. MARTS

Aktiviteter, spil og events til International Day of Happiness

Den 20. marts er det International Lykkedag (International Day of Happiness), en global begivenhed, der hylder lykkens betydning i vores liv.

Dagen blev etableret af FN i 2012 for at fremme lykke og velvære i verden og for at anerkende, at lykke er en fundamental målsætning for alle mennesker.

For virksomheder er International Lykkedag en oplagt mulighed for at sætte fokus på medarbejdernes trivsel og skabe en mere positiv og produktiv arbejdsplads. Der er mange gode grunde til at deltage i fejringen:

Undersøgelser viser, at glade medarbejdere er mere engagerede, kreative og innovative. De er også mere tilbøjelige til at være loyale over for deres arbejdsgiver og til at gå den ekstra mil.

Medarbejdere, der trives på arbejdspladsen, er mindre tilbøjelige til at sygemelde sig eller sige op. De er også mere tilbøjelige til at være gode ambassadører for virksomheden.

En positiv og glad atmosfære på arbejdspladsen smitter af på alle. Det gør det mere behageligt for alle at være på arbejde og kan føre til bedre samarbejde og kommunikation.

Der er mange måder at fejre International Lykkedag på arbejdspladsen. Herunder finder du et par forslag.

International Day of Happiness | 20. marts
+4.800 arrangementer afholdt

Et indslag eller arrangement i forbindelse med International Lykkedag kan være med til at styrke virksomhedens samarbejde og medarbejderes trivsel. Det løser næppe samtlige udfordringer I måtte have, men det kan være medvirkende til et forbedret arbejdsklima, øget produktivitet og lavere personaleomsætning.

Ved generelt at investere i medarbejdernes lykke viser virksomheden omsorg og skaber et positivt arbejdsmiljø. Et sådant arrangement kan også være en mulighed for at fejre succeser og styrke det kollegiale bånd. Samlet set kan International Lykkedag være en givtig anledning for virksomheder at fremme både arbejdsmiljø og trivsel blandt medarbejderne.