Krimitema til firmaarrangementet?

Opklar en kriminalsag til firmaarrangementet

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde eller løse en kirminalsag?

Ønsker I et firmaarrangement med krimitema, har vi en række spil og aktiviteter, som vil passe til langt de fleste organisationer og virksomheder.

Vi har lavet forskellige former for krimispil i mere end 20 år, så vi har meget stor erfaring og var de første der lavede dette i Danmark. Vi er stadig førende og vores krimispil er i dag de mest avancerede der findes.

Vi tilbyder spil der både er ren og skær underholdning og spil som fungerer særdeles godt som en samarbejdsøvelse, f.eks. spillet Assistancemelding Drab, hvor sagen kun kan opklares, hvis alle samarbejder og kommunikerer undervejs i efterforskningen.

Krimi
+4.800 arrangementer afholdt

Hvorfor skal I vælge os?

  • Vores krimispil er alle lavet til virksomheder og erhverv. Vi leverer ikke til privatpersoner. Så niveauet er højt og professionelt.
  • Med mere end 17-års erfaring i teambuilding for virksomheder, har vi opbygget stor erfaring i forskellige typer arrangementer.
  • Vores produkter er egenudviklet og velafprøvede/gennemtestede. Ingen færdigkøbte koncepter - hos os handler du direkte med producenten.
  • Vi står for al afvikling - fra start til slut.
  • Lokationen er underordnet, vi leverer i hele landet - også virtuelt og som hybrid arrangement.