SKAB TILHØRSFORHOLD TIL KOLLEGAER OG ARBEJDSPLADS

Styrk båndene med et firmaarrangement

Firmaarrangementer giver en unik mulighed for at bringe medarbejderne sammen i anden sammenhæng og skabe en afslappet og sjov atmosfære, der fremmer tilhørsforholdet til kollegaerne og arbejdspladsen.

Uanset om jeres firmaarrangement består af en dag med masser af faglige indlæg eller sjov underholdning, har vi spil, der enten kan understøtte eller afveksle dagen.

Har I siddet ned hele dagen, og trænger I til at komme på benene og lære hinanden bedre at kende? eller har I brug for et indslag der underbygger vigtigheden af samarbejde? Vi tilbyder forskellige spil i begge ender af skalaen, og alt dét midt i mellem - spil som hver især opfylder forskellige behov og formål. 

Når I skal vælge aktivitet til jeres firmaarrangement er det en rigtig god idé at tillægge formål og tidspunkt på dagen stor betydning, så I får et fint flow i jeres dag. Vi hjælper selvfølgelig med at vælge det rigtige spil, så vi er sikre på, at I får det event, der passer bedst til jeres firmaarrangement.

Når vi kender jeres dag, så ved vi også hvad der er det rigtige match mellem spil, ønsker og udbytte.

Er formålet med aktiviteten underholdning og skal I mødes fysisk anbefaler vi normalvis spillene Drabsafdelingen, The Bank Job og Backpack Builders eller aktiviteterne Bueskydning, Fægtning og Laser lerdueskydning.. Er formålet med aktiviteten af mere lærende karakter eller relevante for virksomhedens mål og værdier anbefaler vi normalvis spillene Assistancemelding Drab, DILEMMA, ICEBREAKERS, Verdensmål på spil og Inventor Lab.

Skal I mødes virtuelt og hvor formålet primært er af underholdende karakter så anbefaler vi at gå med The Vault, The Game Show eller Operation Desert Survivors. Shadow Hotel og Flight #CB702 har en god balance mellem underholdning og det lærende element omkring samarbejde og kommunikation. Hvor DILEMMA og Global Goals Challenge har et både fagligt og lærende aspekt – sidstnævnte omkring verdensmålene.

Firmaarrangement
+4.800 arrangementer afholdt