International Dag for Tolerance - 16. november

Aktiviteter, spil og events til International Day of Tolerance

International Day of Tolerance, der fejres den 16. november, er en perfekt mulighed for virksomheder til at fremme et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø.

På arbejdspladser markerer denne dag en mulighed for virksomheder og organisationer til at reflektere over deres forpligtelse til at skabe inkluderende miljøer, hvor alle medarbejdere føler sig værdsatte og respekterede uanset deres forskelle.

Arbejdsgivere opfordres til at fremme tolerance gennem implementering af politikker og praksisser, der støtter mangfoldighed, modvirker diskrimination og opmuntrer til åben dialog.

En arbejdsplads, der omfavner tolerance, fremmer en kultur af samarbejde, innovation og gensidig respekt, hvilket i sidste ende bidrager til øget produktivitet og trivsel.

Vi tilbyder en række konkrete aktiviteter, som kan tilpasses til dagen.

International Day of Tolerance | 16. november
+4.800 arrangementer afholdt

Hvad skal jeg vælge?

Indrømmet! Det kan godt være lidt af en mundfuld at skulle overskue alle mulighederne herover. Hvad passer til jeres arrangement og ønsker? Og hvad gør ikke? Og hvad matcher budgettet? Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe på vej - så du er altid velkommen til at kontakte os for og en uforpligtende snak og råd og vejledning.