FÆNGSLET I HORSENS

Teambuilding og underholdning til
møder og konferencer i FÆNGSLET

Få et tilbud

FÆNGSLET i Horsens

I samarbejde med FÆNGSLET i Horsens tilbyder vi flere forskellige muligheder for teambuilding og underholding til møder og konferencer.

Opklar et mord bag tremmer, øg innovationen med Prison Lab eller ha’ det sjovt mens I gør noget godt for andre. Nogle af spillene er bedst i dagstimerne og andre er velegnede hele dagen. Nogle af spillene giver gode grin og andre illustrerer vigtigheden af samarbejde.

Mulighederne er mange, men fælles for alle vores aktiviteter er at de er uafhængige af vind og vejr, varer et par timer, alle deltager på lige fod, og man kan deltage som man er – i sit normale tøj.

I brochuren finder du forskellige forslag til jeres møde, konference eller firmaarrangement i FÆNGSLET. I brochuren er der også en sammenligning af alle forslag, så I får et overskuelig og samlet overblik, der gør det nemmere at vælge.

Kontakt os meget gerne, så vi kan vejlede jer i, hvilket spil der vil passe bedst til jeres anledning. Med et firmaarrangement i FÆNGSLET er der mulighed for at sammensætte et komplet program inkl. forplejning og hvis det ønskes spændende historiefortælling om det gamle Statsfængsel.

FÆNGSLET

Det tidligere Horsens Statsfængsel danner en unik og autentisk ramme om vores krimispil. Måske I skal en tur forbi arresten og fængselscellerne. Det bliver med garanti et firmaarrangement, der huskes i lang tid…

Beliggende i Horsens | Tlf. 76 10 00 11 | www.faengslet.dk