Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery

Med et af vores Murder Mystery spil står du og dine kollegaer pludselig midt i opklaringen af en kompliceret kriminalsag. Et sjovt og spændende mysterium, der udfordrer jer i systematisk tænkning, strategi og samarbejde.

Alle kan være med uanset alder, køn og placering i organisationen. Vores Murder Mystery er udviklet til virksomheder – og både sværhedsgraden og kvaliteten er høj. Vi gør det let for dig. Vi medbringer alt der skal bruges – og står for hele afviklingen af spillet fra vi træder ind i lokalet til sagen er opklaret.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4-1000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 9.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

Assistancemelding Røveri

Kan du og kollegaerne opklare et røveri?

Alt for mange løse ender! Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

Assistancemelding Drab

Opklar et mord og træn samarbejde!

Utraditionel samarbejdsøvelse, hvor sagen kun opklares, hvis alle samarbejder.

Utraditionelt og mord(d)somt

Vi tilbyder 3 forskellige Murder Mystery spil, der kan fungere både som ren og skær mor(d)som underholdning eller som et mere seriøst indslag til dit næste firmaarrangement.

Drabsafdelingen og Assistancemelding Røveri har fokus på underholdning og konkurrence. Her samarbejder deltagerne holdvis, roterer fra station til station og konkurrerer mod de andre hold i jagten på sagens opklaring.

Assistancemelding Drab egner sig godt til at illustrere vigtigheden af samarbejde og kommunikation. Holdene sidder med hver deres efterforskningsområde, og skal samarbejde på tværs for at løse sagen.

For alle 3 typer Murder Mystery gælder at alle deltager på lige fod som efterforskere, og man kan deltage som man er – i sit normale tøj.