God underholdning der rammer alle

Det kan være en svær opgave at finde underholdning der rammer alle. De fleste har en holdning til fysiske aktiviteter og de færreste vil have sved på panden i festtøj. For at et arrangement skal være vellykket kræver det at underholdningen rammer bredt og er en god oplevelse for alle.

Vi tilbyder spændende og anderledes underholdning, der egner sig godt til alle aldersgrupper og til langt de fleste anledninger. Her har I mulighed for at opklare et mord, et røveri eller give jer i kast med et underholdende charity-spil – alt sammen noget der giver smil på læben.

Et sikkert valg er et valg, hvor alle kan være med, ingen bliver udstillet og man deltager på det niveau som falder én naturligt. Vi spørger altid ind til jeres arrangement, så vi er sikre på at levere den underholdning, som passer til jer.

Vi medbringer alt og kommer til jer – vi leverer i hele landet | Alt fra 4-1000 deltagere
Henvendt til erhverv | Priser fra kun 14.995 kr. ekskl. moms og kørsel

Drabsafdelingen

Kan du og kollegaerne opklare en mordgåde?

Der er fundet en død person – hos jer! Snart er I alle involverede i opklaringen af sagen…

Assistancemelding Røveri

Kan du og kollegaerne opklare et røveri?

Alt for mange løse ender! Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

Charity Teambuilding

Velgørende teambuilding

2 timers forrygende underholdning hvor I har det sjovt, mens I gør noget godt for andre.

Hvilken type underholdning skal jeg vælge?

Det er en god dé at tage udgangspunkt i at underholdningen skal ramme alle.

Spillene Backpack Builders, Drabsafdelingen og Assistancemelding Røveri er vores mest underholdende spil. De indeholder masser af samarbejde og noget til hovedet. I disse spil er der fokus på underholdning og den gode fælles oplevelse. Har I inviteret ægtefæller og partnere med til arrangementet anbefaler vi at gå med enten Drabsafdelingen eller Assistancemelding Røveri. Disse to spil er er særlig velegnet til deltagere, der ikke har mødt hinanden før eller som ikke arbejder sammen hver dag. Spillet Backpack Builders giver underholdningen et lille meningsfuldt tvist, da det I laver til arrangementet går til et godt formål.

Ønsker I et mere lærende spil inden det går løs med festlighederne anbefaler vi spillene Assistancemelding DrabInventor Lab eller Operation Sundhed.