Holckenhavn Slot

Aktiviteter og firmaarrangementer på Holckenhavn Slot
Aktiviteter og firmaarrangementer på Holckenhavn Slot
Aktiviteter og firmaarrangementer på Holckenhavn Slot
Aktiviteter og firmaarrangementer på Holckenhavn Slot
Aktiviteter og firmaarrangementer på Holckenhavn Slot

Let at komme til - svært at tage fra

Holckenhavn Slot ligger i Nyborg og stammer fra 1300-tallet. Kært barn har mange navne, og slottet har haft flere forskellige navne gennem tiden. Det var først i 1672, at den daværende herregård fik navnet Holckenhavn og blev en del af baroniet. På trods af mange skiftende ejere, har der især været to store slægter, Ulfeldt og Holck, der har haft slottet i deres besiddelse. I dag er ejerne, Christina og Dennis Holck, som er 14. slægtsled i familien Holck.       

Holckenhavn Slot har i dag flere driftsgrene, herunder landbrugsdrift, skovbrug og jagt. Endvidere danner slottet rammen om stemningsfyldte fester, konferencer og ophold. Slottet betegner sig selv som et boutiquehotel med fokus på afslappende og nærværende luksus. 

Vi laver årligt et stort antal teambuilding arrangementer på Holckenhavn slot.

På Holckenhavn forefindes der lokaler i alle størrelser, der matcher behovet for det lille møde til en større konference, som kan foregå i slottets unikke Riddersal. Der er plads til alt mellem 1-170 mødedeltagere, og der er mulighed for overnatning i de luksuriøse værelser, såfremt der er behov for overnatning.

Man fornemmer historiens vingesus og betages af Holckenhavns pompøse omgivelser, hvor der blandt andet er mulighed for at afprøve den ædle kunst, fægtning. Færdighederne kan fremvises med ynde og præcision i de smukkeste rammer – og vil med sikkerhed frembringe smil, kampglæde og holdånd ved deltagerne.

Holckenhavn beskriver selv vores samarbejde således:

Vi har i over 10 år haft Lykke & Co. som fast samarbejdspartner i forbindelse med teambuildingaktiviteter for vores gæster her på Holckenhavn Slot. Lykke & Co. er vores mest brugt samarbejdspartner og vi bruger dem til alt fra Murder Mystery til Dilemmaspil, bueskydning og fægtning. Lykke & Co. er en utrolig professionel samarbejdspartner hvor der altid er 100 % styr på tingene både i planlægningsfasen og på selve dagen. Lykke & Co. stiller altid med topmotiverede og smilende instruktører, der altid sørger for vores gæster får en god oplevelse. Lykke & Co.’s udstyr er altid velholdt og alt bliver sat op med fokus på detaljen. Vi sætter i samarbejdet med Lykke & Co. stor pris på de altid ca. 1 ugen inden arrangementet følger op på vores aftaler, det er særligt og ikke noget vi oplever ved mange andre leverandører.