Nørre Vosborg

Kultur og gastronomi på eksklusiv herregård

Allerede når du ser herregården i det flade vestjyske landskab, begynder den særlige stemning at indfinde sig. For enden af markvejen møder du en imponerende og velbevaret herregård, omgivet af naturskønne haver og parkområder. Nørre Vosborg tilbyder alt, hvad I behøver for at afholde jeres møde eller konference, så I kan slippe bekymringerne om det praktiske. De har faciliteter til både små, intime møder og større arrangementer med op til 300 deltagere.

De enestående omgivelser ved den jyske vestkyst og de mange historier gemt i de gamle bygningers mure, som går adskillige århundreder tilbage, skaber en unik atmosfære. I dag er Nørre Vosborg vært for mange møder, konferencer og arrangementer, et værtsskab, der inviterer til effektivt arbejde i et særligt miljø med skøn forplejning, overnatningsmuligheder, vestjysk naturidyl, højt til himlen og plads til fordybelse og i fred for forstyrrelser.

Nørre Vosborg har skønne rammer og masser af plads til at kombinere jeres møde, arrangement eller konference med vores teambuildingaktiviteter. Det kan være et kort afbræk til mødet eller en en aktivitet af længere varighed.