DANMARK BEDSTE MURDER MYSTERY

Murder Mystery til alle firmaarrangementer.

Danmarks bedste og mest gennemførte Murder Mystery. Vi medbringer alt og kommer til jer!

Vi har over 20 års erfaring i at lave Murder Mysteries til virksomheder. Vi var blandt de allerførste til at udbyde konceptet. Med et af vores Murder Mystery spil står du og dine kollegaer pludselig midt i opklaringen af en kompliceret kriminalsag. Et sjovt og spændende mysterium, der udfordrer jer i systematisk tænkning og strategi. Opklar et mord og træn samarbejde.

Murder Mystery
+4.800 arrangementer afholdt

Murder Mystery – vi kommer til jer

Alle kan være med uanset alder, køn og placering i organisationen. Vores Murder Mystery er udviklet til virksomheder – og både sværhedsgraden og kvaliteten er høj. Vi gør det let for dig. Vi medbringer alt der skal bruges – og står for hele afviklingen af spillet fra vi træder ind i lokalet til sagen er opklaret.

Skal vi underholde jer virtuelt, så mødes vi i vores online møderum. På samme måde som i de fysiske spil, faciliterer vi også her fra start til slut.

Utraditionelt og mord(d)somt

Vi tilbyder 3 forskellige fysiske Murder Mystery spil, og 3 forskellige virtuelle Murder Mystery spil, der alle kan fungere både som ren og skær mor(d)som underholdning til virksomheder eller som et mere seriøst indslag til dit næste firmaarrangement.

Murder Mystery – fokus på underholdning

Drabsafdelingen, The Bank Job og The Vault (virtuelt) har fokus på underholdning og konkurrence. Her samarbejder deltagerne holdvis, hvor de oplever forskellige stationer og konkurrerer mod de andre hold i jagten på sagens opklaring.

Murder Mystery – fokus på teambuilding

Assistancemelding Drab egner sig godt til at illustrere vigtigheden af samarbejde og kommunikation. Holdene sidder med hver deres efterforskningsområde, og skal samarbejde på tværs for at løse sagen.

De 2 virtuelle krimispil Shadow Hotel og Flight #CB702 har en god balance mellem underholdning og det lærende element omkring samarbejde og kommunikation.

For alle 6 typer Murder Mystery gælder at alle deltager på lige fod som efterforskere, og man kan deltage som man er – i sit normale tøj."