VI KOMMER TIL JER

Vi leverer teambuilding i hele Odense og resten af landet

Vi tilbyder flere forskellige typer af teambuilding og fælles for alle vores spil er at man kan deltage som man er – på lige fod med hinanden og vores teambuilding kræver ingen omklædning. Vi medbringer alt hvad der skal bruges til spillene og vores instruktører står for gennemførelsen fra start til slut – vi har blot brug for nogle fysiske rammer for at gennemføre spillene til jeres teambuilding arrangement.

Uanset valg af type teambuilding tager vores spil udgangspunkt i fælles opstart og afslutning i et plenumlokale, hvor der skal være plads til alle deltagere. Nogle af spillene har brug for et par ekstra mindre lokaler ligesom det er muligt at dele af spillene kan foregå udendørs hvis vejret tillader det.

Odense er et godt og nemt sted at mødes hvis I kommer fra begge sider af bæltet. Vi har haft fornøjelsen af at lave teambuilding i Odense og rundt omkring på Fyn på mange forskellige lokationer. Listen er lang så nedenstående er kun eksempler på, hvor vi har lavet teambuilding i Odense og omegn.

Phønix
Danhostel Kragsbjerggård
Scandic Odense
Tøystrup Gods
Holckenhavn Slot
Gl. Brydegård
Mødecenter Odense
Comwell Kongebrogaarden

Vi har lavet teambuilding arrangementer på mange dejlige og spændende steder i Odense og på Fyn, bl.a. på den meget utraditionelle lokation Hans Christian Andersen Airport, hvor de store lyse lokaler egner sig godt til aktiv teambuilding f.eks. i form af Backpack Builders.

Vil I nærmere mod Odense centrum, kan vi anbefale det smukke og klassiske byhotel, First Hotel Grand. Med placering tæt på gågaden, banegården og Kongens Have ligger denne lokation meget centralt. De smukke og stilfulde lokaler egner sig perfekt til en intens samarbejdsøvelse som Assistancemelding Drab, kreativ innovation med spillet Inventor Lab. eller til de lærende spil DILEMMA og Verdensmål på spil.

Der er flot natur, grønne områder og skove at finde omkring Frederik VI’s Hotel. Med beliggenhed få minutter fra motorvejen og 10 km fra Odense Centrum, er hotellet let at komme til. Er I til underholdende og dramatisk teambuilding, kan vi anbefale spillene Drabsafdelingen eller The Bank Job, hvor de flotte udendørs omgivelser, som hotellet tilbyder kan inddrages i spillene.

Vi tilbyder en række forskellige typer af teambuilding og vi gør os meget umage med at finde dét spil, der passer bedst til jeres anledning, så vi er sikre på at I får den helt rigtige form for teambuilding. Uanset om det er til jeres sommerfest, julefrokost, møde, firmaarrangement, firmafest eller personalearrangement. Uanset om I er flere hundrede deltagere eller ganske få. Uanset om lokationen er en spejderhytte, et hotel, et konferencecenter eller i virksomhedens egne lokaler. Uanset om jeres teambuilding dag er i Odense, på Fyn eller et helt andet sted i landet – vi kommer med alt hvad der skal bruges og står for arrangementet fra vi starter til vi slutter.

Teambuilding Odense
+4.800 arrangementer afholdt