VI KOMMER TIL JER

Vi leverer teambuilding overalt i Aalborg

Vi kommer med alt hvad der skal bruges fra start til slut og vores instruktører sørger for at guide alle godt igennem jeres teambuilding aktivitet. Du kan som arrangør derfor deltage på lige fod med dine kollegaer. Vi har blot brug for nogle fysiske rammer, hvor jeres teambuilding kan foregå.

Vi har som udgangspunkt brug for et lokale, hvor der er plads til alle deltagere – her vil vi starte og slutte. Nogle af spillene har også brug for et par andre mindre lokaler – og er vejret med os kan dele af spillene også foregå udendørs. Vi tager altid udgangspunkt i hvad der kan lade sig gøre på den lokation I har valgt at være på.

Vi har besøgt mange forskellige og spændende lokationer i Aalborg og listen er lang, og nedenstående er kun eksempler på steder, hvor vi har lavet teambuilding i Aalborg og omegn.

Restaurant Skovbakken (Aalborg ZOO)
Arena Nord
Aalborg Kloster

Med sin flotte placering ud mod Limfjorden ligger Musikkens Hus i naturskønne omgivelser, men stadig tæt på Aalborg by. Her kan man nemt fordybe sig i en spændende teambuilding øvelse som f.eks. Assistancemelding Drab. I denne samarbejdsøvelse kan sagen kun løses ved at holdene der sidder med hver deres efterforskningsområde samarbejder på tværs. En rigtig fin form for teambuilding, der illustrerer vigtigheden af samarbejde og kommunikation.

Scheelsminde – Hotel & Gastronomi kan I med fordel holde jeres næste møde. Med en flot herregårdspark, gastronomiske oplevelser samt spa og pool, danner hotellet en idyllisk og fokuseret ramme for teambuilding i Aalborg. Det kan f.eks. være vores kreative innovationsspil Inventor Lab, hvor I konkurrerer i gode idéer og hvor I får lært at tænke ud af boksen. Eller DILEMMA og Verdensmål på spil som udover teambuilding både har faglige og lærende elementer.

Skal der mere tempo og fart over feltet til jeres teambuilding i Aalborg skal I vælge spillet Backpack Builders. Spillet opfylder behovet for teambuilding på den underholdende og sjove måde.

Hos Aalborg Kongress & Kultur Center er der rig mulighed for en informationsrig dag og en spændingsfyldt aften. Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder mange flotte lokaler i bæredygtigehedens tegn. Efter en hel dag med kursus eller seminar er det dejligt med 2 timers teambuilding i form af f.eks. spillet Drabsafdelingen eller spillet The Bank Job, hvor deltagerne opdelt i hold skal besøge en række stationer i jagten på at opklare forbrydelsen. Begge spil egner sig rigtig godt til teambuilding i Aalborg og giver en god start til masser af snak, sjov og hygge til resten af jeres dag eller aften, og skal dagen slutte med middag kan denne nydes på Restaurant Papegøjehaven, som ligger i samme bygning.

Uanset om jeres anledning til teambuilding i Aalborg er jeres sommerfest, julefrokost, møde, konference, seminar eller noget helt andet så har vi mange forskellige typer af teambuilding og helt sikkert også noget der passer til jeres formål.

Teambuilding Aalborg
+4.800 arrangementer afholdt