VI KOMMER TIL JER

Vi laver teambuilding overalt i Aarhus.

Uanset om I er i virksomhedens egne lokaler eller om I tager ud af huset og vælger at afholde et teambuilding arrangement på et hotel, konferencecenter eller et helt andet sted, så kommer vi med alt hvad der skal bruges. Vores instruktører står for gennemførelsen fra start til slut og sørger for at alle kommer godt igennem det spil I har valgt til jeres firmaarrangement.

Alle vores spil tager udgangspunkt i ét stort lokale, hvor der skal være plads til jer alle – her vil vi starte og slutte spillet. Alt afhængig af hvilken type af teambuilding I har valgt, vil der for nogle af spillene også skulle bruges et par ekstra mindre lokaler. Er vejret med os på dagen kan vi i de fleste af vores spil også gennemføre dele af spillet udendørs. Uanset om I er i jeres egne lokaler eller på en lokation i Aarhus, så tager vi selvfølgelig hensyn til, hvad der kan lade sig gøre på det sted og i de rammer I har for jeres teambuilding.

Aarhus er Danmarks næststørste by med 355.238 indbyggere, og vi har besøgt rigtig mange virksomheder i og omkring Aarhus. Listen over lokationer, hvor vi har lavet underholdende teambuilding i Aarhus og omegn er så lang, at vi ikke her kan nævne alle – men her er nogle flere eksempler:

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
DGI-Huset, Aarhus
Moesgaard Museum
Scandic Aarhus City
Naturhistorisk Museum
Fuglsøcentret
Skanderborg Park

Den storslåede bygning Turbinehallen i Aarhus, hører til de lidt mere særprægede og specielle lokationer i Aarhus, og her kan de gamle mure fungere som eminent kulisse for et af vores underholdende krimispil Drabsafdelingen eller The Bank Job. Her skal deltagerne opklare et mord eller røveri. Opdelt i hold skal deltagerne besøge en række stationer og have fingrene i spor og beviser.

Hos Koldkærgård Konferencecenter lidt uden for Aarhus by, kan I nyde den flotte natur, alt imens I sidder intenst i opklaringen af en henlagt selvmordssag i spillet Assistancemelding Drab. I sagen er der dukket nye spor op, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. En utraditionel teambuilding øvelse, der illustrerer vigtigheden af samarbejde og kommunikation.

Helnan Marselis Hotel har en unik beliggenhed i stille omgivelser med smuk udsigt over Aarhus Bugt. I disse inspirerende omgivelser, kan I f.eks. spille Inventor Lab, som sætter fokus på kreativitet, innovation og teambuilding eller Verdensmål på spil og DILEMMA, som har både faglige og lærende elementer.

Ønsker I teambuilding med tempo skal I gå efter spillet Backpack Builders, som er meningsfuld og sjov underholdning, hvor man samtidigt gør noget godt for andre.

Uanset om I ønsker underholdning til sommerfesten eller teambuilding som break til konferencedagen, så har vi helt sikkert noget, som passer til jeres formål og anledning. Vi kommer til jer – det kan være i jeres egne lokaler, en lokation i Aarhus eller et helt tredje sted i landet.

Teambuilding Aarhus
+4.800 arrangementer afholdt