VI KOMMER TIL JER

Vi laver teambuilding i hele København

Vi har flere forskellige former for teambuilding og det ligger os meget på sinde at I får dét spil der passer til jeres anledning. Uanset om det er til sommerfest, julefrokost, personalemøde, kursus eller andre anledninger, så har vi teambuilding, der passer til jeres formål.

Som Danmarks største by er der virkelig mange muligheder for teambuilding i København, og der er mange forskellige lokationer at vælge imellem. Det skulle gerne give den fordel, at I har meget at vælge imellem i forhold til både pris, beliggenhed og type. Vi har været på mange af de forskellige lokationer og i mange forskellige virksomheder for at lave teambuilding i København, så listen er rigtig lang. Nedenstående er kun eksempler på lokationer vi har besøgt gennem tiden.

Børsbygningen
Nimb Hotel
Hotel Imperial
Hotel Bella Sky
Traktørstedet Vestamager
Park Inn By Radisson Copenhagen
Krunch Selskabslokaler
STAY Copenhagen
Scandic Sluseholmen
DGI Byen
Det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant)
Copenhagen Admiral Hotel
DFDS (Færgen)
Langelinie Pavillonen

Vi har gentagne gange haft fornøjelsen af at besøge Tivoli Congress Center, hvor deltagerne kan nyde den unikke bygning med mange specielle møde- og konferencelokaler. Unikt for Tivoli Congress Center er “Det Grønne Strøg”, som en en udendørs park i anden sals højde. På en solskinsdag vil Backpack Builders være et godt bud på teambuilding i anderledes omgivelser på denne lokation. Herudover har Tivoli Congress Center mange smukke lokaler, hvor DILEMMA, Verdensmål på spil eller det kreative innovationsspil Inventor Lab vil egne sig godt.

Ofte kan en restaurant være en udfordring for afholdelse af teambuilding da der kan være andre gæster på stedet og lokalerne begrænset. Men hos Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater har de rigtig gode rammer for teambuilding i anderledes omgivelser. Her kan I efter en eventyrlig middag blive afbrudt af en politibetjent, som skal bruge jeres hjælp til opklaringen af et mord i spillet Drabsafdelingen eller røveri i spillet The Bank Job. Teaterkælderen er bygget op omkring teatrets gamle rustikke kælder, som virkelig sætter stemningen og er en god kulisse for jeres næste teambuilding i København.

Ønsker I mødelokaler med historie og sjæl til jeres teambuilding, kan I besøge Admiral Gjeddes Gaard midt i København. Med flotte velholdte lokaler i original stil fra 1730’erne, kan i fordybe jer i Assistancemelding Drab, som er et spændende spil med fokus på samarbejde og kommunikation. Admiral Gjeddes Gaard har bl.a. også en gård hvor man kan nyde den friske luft og det lunefulde danske vejr.

Teambuilding København
+4.800 arrangementer afholdt