Ledige jobs

Vi søger holdspillere der elsker at lave underholdende events.

Med over 700 årlige arrangementer – både virtuelt og fysisk, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.

Vi er 7 fastansatte og ca. 15 deltidsansatte instruktører. Vi har til huse i vores eget kontor og nybyggede lager, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)
Fast opslag

Lykke & Co. A/S søger løbende instruktører, der skal varetage afviklingen af vores mange forskellige virksomhedsspil. Spillene gennemføres både fysisk on location rundt i hele Danmark – og virtuelt for kunder i hele verdenen.

Odense, Danmark
Deltid
Eventkoordinator elev
Fast opslag

Vi søger løbende eventkoordinatorelever til et 2-årigt forløb, men vi har dog pt. ikke nogle specifikke startdatoer. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne - er du den rette har vi måske plads til dig.

Odense, Danmark
Fuldtid
Spiele-, Event- und Teambuilding-Anleiter/in gesucht
Fast opslag

Lykke & Co. A/S ist auf der Suche nach deutschsprachigen Anleitern/innen, die unsere vielen verschiedenen Events leiten. Unsere Spiele werden sowohl physisch vor Ort in Dänemark als auch virtuell für Kunden in aller Welt durchgeführt.

Odense, Danmark
Deltid
Praktikant
Fast opslag

Vi søger løbende praktikanter, hvor omdrejningspunktet for praktikken er koordinering og afvikling af arrangementer. Herudover er der mulighed for at stifte bekendtskab med f.eks. markedsføring og produktudvikling.

Odense, Danmark
Fuldtid

Følg vores Facebook eller LinkedIn side og få besked næste gang vi opslår en stilling.
Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@lykkeco.dk.