LEDIGE JOBS

Vi søger holdspillere, der elsker at være på.

Med over 700 årlige arrangementer – både virtuelt og fysisk, laver vi arrangementer for mange forskellige slags kunder. Som ansat skal du derfor kunne begå dig blandt både nordjyske håndværkere og københavnske reklamefolk.

Vi er 8 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører. 

Vi har til huse i vores eget kontor og nybyggede lager, der ligger tæt på motorvejen i det sydøstlige Odense.

Følg vores Facebook eller LinkedIn side og få besked næste gang vi opslår en stilling.
Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail@lykkeco.dk.

 

Lykke & Co.

Netop nu

Rengøringshjælp søges (evt. fleksjob)

Vores nuværende og højt elskede rengøringshjælp gennem næsten 10 år, stopper omkring 1. juli 2024. 
Vi søger derfor hendes afløser med start omkring 1. juli eller ultimo juli efter aftale.  

Arbejdet
Arbejdet indbefatter rengøring i følgende rum:

 • Kontorer
 • Køkken
 • Pakke- / klargøringsområde
 • Lager
 • Toiletter
 • Kulisser

I alt råder vi over ca. 600 m2, heraf ca. 400 m2 lager og kulisser, hvor det primært er gulve, der skal rengøres. En stor del af vores gulve er klinker eller vaskbart epoxygulv. Gulvvask foregår manuelt – og uden brug af maskine. 

Vi kan godt lide, at der også er rent i hjørnerne – og at rengøringen foregår i et tempo, så der passes på døre, fodlister o.l. Vi leder ikke efter den der er hurtigst, men nærmere den der er mest grundig og påpasselig. 

Samtidigt tillægger vi det stor vægt, at vi tror på det kan blive et langvarigt samarbejde, og at det er en fast person, der kommer hver gang.

Tidspunkt
Arbejdet skal som udgangspunkt udføres mellem kl. 15.00 og 07.00 på hverdage – eller eventuelt i weekenden. 

Det behøver nødvendigvis ikke være samme tidspunkt hver uge, ligesom antallet af timer evt. kan variere.  

Antal timer
Efter aftale (et sted mellem halv og hel dag ugentligt).

Løn
Efter aftale.

Fleksjob
Vi modtager gerne ansøgninger fra fleksjobbere. 
Et indledende praktikforløb vil afgøre ansættelse.

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet, så søg jobbet ved f.eks. at sende os en mail dennis@lykkeco.dk
Vi deaktiverer  


Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk og www.virtualteambuildling.eu.

Vi laver ca. 700 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 2.000 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 8 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Faste opslag

Spil-, event- og teambuildinginstruktører søges (deltid)

Lykke & Co. A/S søger løbende instruktører, der skal varetage afviklingen af vores mange forskellige virksomhedsspil. Spillene gennemføres både fysisk on location rundt i hele Danmark – og virtuelt for kunder i hele verdenen.

Fysiske arrangementer
Som instruktør afvikler og faciliterer du vores forskellige virksomhedsspil – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i virksomhedens egne lokaler, på hoteller, konferencecentre eller lignende i hele landet.

Alle arrangementer starter (og slutter) på vores kontor i Odense. Her pakker man bilen – og derefter kører man ud til kunden. Ved ankomst hos kunden opstiller man forskellige rekvisitter m.m. – alt afhængigt af, hvilket spil der er tale om. Efter spillet pakker man sammen, og kører tilbage til kontoret igen.

Vi tilbyder flere forskellige spil – f.eks. spillet “Drabsafdelingen” hvor deltagerne skal være med til at opklare et fiktivt mord begået på lokationen. Deltagerne er som led i efterforskningen rundt på forskellige stationer, taler med retsmedicineren, besøger gerningsstedet osv. Til nogle spil skal man derfor udklædes som f.eks. retsmediciner.

Vi tilbyder flere andre spil, f.eks. et innovationsspil, et dilemmaspil og spillet Backpack Builders, hvor man har det sjovt, samtidigt med man gør noget godt for andre.  

Selve spillene har typisk en varighed på ca. 1,5 – 2,5 time, men da der ofte er en del opstilling, sammenpakning og kørsel ifbm. arrangementerne, er vagterne ofte af ca. 8 timers varighed, alt afhængigt af, hvor det foregår i landet.

Virtuelle arrangementer
Som instruktør på vores virtuelle virksomhedsspil afvikler og faciliterer du virtuelt – enten på egen hånd eller i samarbejde med én eller flere kollegaer. Spillene gennemføres i én af vores studier på vores adresse i Odense.

Vi tilbyder flere forskellige virtuelle spil – f.eks. Operation Desert Survivors, hvor deltagerne skal overleve i ørkenen med hjælp fra dig som ørkenguide. Til nogle spil er man derfor klædt ud eller har en uniform på. Vi tilbyder også virtuelle spil med andre temaer – f.eks. et spil om FN’s 17 verdensmål om omdrejningspunkt og spil, hvor man skal opklare fiktive kriminalsager.

De virtuelle spil har typisk en varighed på 1-2 timer, men da der er lidt klargøring af kulisser både før og efter spillet, så er vagterne ofte af ca. 3 timers varighed.

En stor del af vores virtuelle spil er for kunder i hele verden, så det er derfor vigtigt med gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

Uanset om det foregår fysisk eller virtuelt, har man som instruktør meget skiftende arbejdstider fra uge til uge og måned til måned. Vagterne kan være placeret både morgen, eftermiddag og aften. Vagterne ligger primært i hverdagene og især torsdage/fredage. Jobbet er særligt velegnet som studie- eller deltidsjob. Vi har arrangementer hele året, men højsæsonen er maj-juni og august-december.

Du får et sjovt og anderledes arbejde med frihed under ansvar. Et arbejde, hvor du får mulighed for at udvikle dine præsentations- og kommunikationsteknikker gennem facilitering af indslag til forskellige typer arrangementer. Du kommer samtidigt til at møde deltagere fra vidt forskellige virksomheder – og på alle niveauer i organisationen.

Om dig
Vi leder efter instruktører der:

 • Elsker at tale i store forsamlinger, “være på”, er præsentable og har en god udstråling.
 • Kan arbejde både hverdage og weekender, og som gerne vil arbejde når andre har fri – f.eks. en fredag eftermiddag / aften.
 • Kan lide varierende arbejdstider.
 • Er udadvendte, engagerede, punktlige, har god fysik og et godt humør.
 • Er flydende i mundligt engelsk.
 • Gerne er bosiddende i Odense eller omegn.
 • Har kørekort B, egen bil er dog ikke et krav.


Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet som instruktør, og vil du være med til at give vores kunder gode oplevelser, så søg jobbet ved f.eks. at sende os en kort video om dig selv til dennis@lykkeco.dk. Billedekvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er at vi oplever dig, og hører hvorfor du skal være en del af vores instruktørkorps.

Ansættelsesvilkår
Løn: Timeløn + tillæg pr. arrangement du deltager i.

Lykke & Co. A/S udvikler og gennemfører en række forskellige spil og underholdende teambuilding aktiviteter til virksomheder. Læs mere om spillene på www.lykkeco.dk og www.virtualteambuildling.eu.

Vi laver ca. 700 arrangementer årligt – og har mange af landets største virksomheder på kundelisten. Vi laver arrangementer for alt fra 4 og op til 2.000 deltagere. De fleste af vores spil tilbydes både på dansk og engelsk.

Vi har eksisteret siden 2007. Vi har til huse i det sydøstlige Odense. Vi er til dagligt 8 fastansatte og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der afvikler arrangementerne.

Eventkoordinator-elev

Vi søger løbende eventkoordinatorelever til et 2-årigt forløb, men vi har dog pt. ikke nogle specifikke startdatoer. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne – er du den rette har vi måske plads til dig.
 
Om elevstillingen

Vi tilbyder en række forskellige virksomhedsspil, der afvikles fysisk på hoteller, konferencecentre eller i virksomhedens egne lokaler. Spillene er f.eks. velegnede som et afbræk i et møde eller som underholdning til sommerfesten.

Vi er især kendt for vores underholdende spil, hvor man sammen med kollegerne skal opklare fiktive mordsager, men vi tilbyder også spil med et mere lærende indhold, f.eks. dialogspillene “DILEMMA” eller “Verdensmål på spil”, der omhandler FN`s 17 verdensmål.

I forbindelse med Covid-19 har vi udviklet en række virtuelle spil, som vi tilbyder på engelsk, tysk og dansk til kunder i hele verdenen. Disse spil afvikles fra vores studier og kulisser på vores kontor i Odense SØ.

Vi laver mere end 700 arrangementer årligt og leverer både til nogle af verdens største virksomheder og den lille håndværker rundt om hjørnet. Ens for alle arrangementer er, at deltagerne skal have en god oplevelse, der skal sidde i skabet første gang. Til dagligt er vi 7 fastansatte på kontoret og ca. 10 deltidsansatte instruktører, der deltager i afvikling af arrangementerne.

Afvekslende hverdag
Som eventkoordinatorelev kommer du i løbet af din uddannelse til at prøve kræfter med de fleste områder i vores virksomhed. Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Kontakt til kunden fra arrangementet er solgt og frem til det er afviklet. Herunder besvarelse af spørgsmål fra kunden, koordinering af indhold, antal hold, deltagerantal, starttidspunkt m.m.
 • Kontakt til lokation for aftaler om lokaler m.m.
 • Lave tidsplaner og vagtplaner for instruktører.
 • Sørge for pakning af spil og klargøring inden arrangementet.
 • Deltagelse i eksekveringen af arrangementer på både dansk og engelsk, hvor du har en aktiv rolle (f.eks. betjent, retsmediciner eller som facilitator i vores lærende spil). Du deltager ikke i samtlige arrangementer, men typisk 2-3 fysiske og 2-4 virtuelle arrangementer om ugen. Selve arrangementerne har typisk en varighed på 1,5 – 2 timer.
 • Briefe instruktører inden arrangementet.
 • Evaluering af afholdte arrangementer og opfølgning herpå.
 

Du får en meget varieret hverdag med frihed under ansvar og med stor mulighed for at tilrettelægge egen dag. Du bliver samtidig en del af en virksomhed, der er i vækst og udvikling, og hvor beslutningsprocessen er kort.

Du kommer til at sidde med ved bordet, når vi skal lave nye ting eller træffe beslutninger. Men som ansat i en mindre virksomhed, er du også med til at løse opgaver i den anden ende af skalaen, og derfor skal du også være klar på at tømme opvasker, vaske biler eller gå ud med skraldet.

Som elev hos os bliver du anset som en ligeværdig kollega med øvrige ansatte, og det er aldrig kun eleven der får de sure opgaver. På mange måder vil du får samme opgaver som de almindelige fastansatte – men selvfølgelig med ekstra introduktion og vejledning, da du er her for at lære. Vi opstiller naturligvis læringsmål for de forskellige ting, du skal igennem hos os.

Det skal være sjovt at komme på arbejde, men vi skal selvfølgelig have noget fra hånden. Derfor arbejder vi struktureret og har flere værktøjer og rutiner, der underbygger dette. Hver formiddag har vi f.eks. fokustid, hvor vi arbejder efter Pomodoro-teknikken.  
Vi er en sund arbejdsplads. Vi spiser f.eks. sundt til frokost og går ofte en tur efter vi har spist. Vi laver jævnligt motion sammen, deltager i løb, står op hver eftermiddag, får vitaminpiller og meget andet.  

Jobbet indeholder flere kreative aspekter, men det er vigtigt at understrege, at indholdet i de forskellige arrangementer er ens fra gang til gang. Du skal således planlægge, pakke, koordinere og eksekvere, og kun i meget lille grad udtænke nye spil og produkter.

Personen
Vi leder efter en person der:

 • Har gennemført en eux business, hhx eller suppleret din stx/hf/htx med en eud-s med fagretning event inden opstarten hos os.
 • Elsker at tale i store forsamlinger på både dansk og engelsk.
 • Er ansvarsbevidst og grundig samt følger sine opgaver helt til dørs.
 • Arbejder struktureret og er detaljeorienteret.
 • Er præsentabel og har god energi.
 • Er serviceminded og konstant har fokus på at kunde og deltagere skal have den bedste oplevelse.
 • Kan lide kombinationen af skrivebordsarbejde og praktisk arbejde.
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider og klar til at arbejde, når andre har fri.
 • Kan tale med kunder på mange niveauer – flydende både på dansk og engelsk.
 • Har kørekort.
 • Bor i fornuftig afstand til vores adresse.
 

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et 2-årigt forløb indeholdende korte skoleophold i sammenlagt 11 uger inklusiv en afsluttende prøve. Skoleforløbene vil være på TietgenSkolen eller IBC afhængigt af udbudte datoer for skoleophold.

Løn, pension og ferie iht. gældende overenskomst.

Starttidspunkt
Skriv i din ansøgning hvornår du har mulighed for at starte.

Arbejdstid
Som udgangspunkt 37 timer ugentligt med fleksibilitet mellem kl. 7 og 17. F.eks. fra kl. 7-15, kl. 8-16 eller kl. 9-17, så du er til stede i vores telefontid fra kl. 9-15.  Skæve arbejdstider i forbindelse med arrangementer må forventes – du har så fri på andre tidspunkter. Vi har arrangementer alle uges dage, men ugens mest travle dage er normalvis torsdag og fredag. Der er sjældent arrangementer lørdag og søndag.

Mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne er til det.

Frokost
Vi har frokostordning og der er samtidigt mulighed for simpel morgenmad. 

Din ansøgning
Send din elektroniske ansøgning på dennis@lykkeco.dk. Det er ikke et krav, men du er velkommen til at medsende en lille video, hvor du fortæller om dig selv eller noget du brænder for. Billedkvalitet og lyd er ikke så afgørende, det vigtigste er, at vi oplever dig.

Eventuelle vedhæftninger foretrækkes i pdf-format. Fylder din film meget, er det en fordel, at du ikke sender den som vedhæftet fil, men som et link til YouTube eller lignende.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dennis Lykke på dennis@lykkeco.dk eller på 23 66 71 12 (helst hverdage i tidsrummet 12.30 – 15.00).

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Praktikant

Vi søger løbende praktikanter, men vi har dog pt. ikke nogle specifikke startdatoer. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne – er du den rette har vi måske plads til dig.

Har du lyst til at arbejde med events i et internationalt miljø, kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at blive praktikant hos os.

Lykke & Co. A/S har eksisteret siden 2007 og har lavet mere end 4.800 arrangementer. I dag laver vi årligt mere end 700 arrangementer med de forskellige spil vi tilbyder. Vi har til huse i Odense, men laver arrangementer i hele Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Ofte foregår arrangementerne på hoteller, konferencecentre eller i virksomhedens egne lokaler.

Vores virtuelle spil afvikles for kunder i hele verden fra vores kulisser vi har her på kontoret. De virtuelle spil tilbydes på både dansk, engelsk og tysk.

Du vil få en afvekslende hverdag, hvor dagene aldrig ligner hinanden. Vi sammensætter praktikken og dine læringsmål efter hvad du gerne vil arbejde med, har interesse for og så vi opfylder de krav skolen stiller.

Omdrejningspunktet for praktikken er koordinering og afvikling af arrangementer. Herudover er der mulighed for at stifte bekendtskab med f.eks. markedsføring og produktudvikling. 

Vi er åbne overfor praktikanter fra flere forskellige uddannelsesretninger, det kunne f.eks. være:

 • Serviceøkonom.
 • Markedsføringsøkonom.
 • Pba. i international hospitality management.
 • Sport management (Pba).
 • Pba. i innovation og entrepreneurship.
 • Pba. i international handel og markedsføring.
 • Eller anden relevant uddannelse. 


Vi lægger vægt på:

 • At du har en oprigtig interesse i gerne at ville i praktik og lære noget. 
 • At praktikperioden er for min. 3 måneder. 
 • Er mødestabil og indstillet på at arbejdstiden kan variere i takt med arrangementerne.  
 • At du følger dine opgaver til dørs. 


Vi tilbyder: 

 • Spændende og “rigtige” opgaver. Ingen pseudo opgaver her 🙂
 • En afvekslende hverdag. 
 • Egen kontorplads. 
 • Frokostordning. 
 • Løn ifbm. afviklingen af arrangementer.


Vi har tidligere haft praktikanter fra flere forskellige uddannelsesretninger med stor succes. Flere gange er samarbejdet fortsat efter praktikperioden.

Send en ansøgning, hvor du fortæller om hvorfor du gerne i praktik hos os, og hvad du gerne vil have ud af det.

Vi glæder os til at høre fra dig!